CímlapsztorikÉrdekes világ

Tóth Gabi: nem kellett “megvennie” a Fidesznek, mindig ez volt a valódi közösségem

Je suis vidéki. “megvenniük sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem.” A kommentelőknél elszakadt a cérna: 🤔”
Örülünk, hogy végre megtalálta a megfelelő segget….” 🤔

Hosszú Facebook-posztban magyarázta és értékelte a saját szerepét a közéletben a Fidesz székesferhévári kampányzáróján Orbán Viktorral a Kossuth-nótát éneklő Tóth Gabi. Az elmúlt időszakban a vallásosságát és jobboldali meggyőződését előtérbe helyező énekes az őt érő „klasszikus karaktergyilkosságra” panaszkodott, amit az Eucharisztikus Kongresszuson vállalt szerepére vezetett vissza.

„Én nyilvánosan is megvallottam a hitemet, amit egyébként sosem titkoltam, hiszen gyerekkoromtól velem van és természetes része a mindennapjaimnak. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez egyes médiumokból, emberekből milyen elképesztő gyűlöletet vált ki” – írta, megjegyezve, hogy épp azok voltak a leggyűlölködőbbek, akik másokon kérik számon a toleranciát és az elfogadást.

Hirdetés

„Folyamatosan azzal támadtak, hogy nincs érettségim, magyarán leostobáztak, megvett a hatalom, álszent vagyok” – sorolta a jelzőket, hozzátéve, hogy a választási kampányban is sok vidéki honfitársa kapta meg azt, hogy ostoba. „Mondjátok, mi ez, ha nem kirekesztés, lenézés?” – tette fel a költői kérdést.

Tóth Gabi azt írja, az értékrendje sosem volt titok, „ezt hoztam otthonról”, de végül az őt érő támadások sodorták bele egy olyan szerető közegbe, ahol valóban el- és befogadták.

Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és „megvenniük” sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem.

A bejegyzése végén megköszönte mindenkinek a támogatást, és kijelentette:

Én ma is ugyanaz a lázadó vagyok, aki harcolni fog az igazságért, a családjáért és értetek! #Je suis vidéki

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!