Érdekes világ

Tóth Gabi reagált az őt ért durva vádakra a “kirúgatással” kapcsolatban

Tóth Gabi hosszú idő után egy blogbejegyzésben válaszolt azoknak, akik kritizálták egy interjúja miatt, melyben szóvá tette, hogy egy kommentelő munkaidőben zaklatta őt, és családját, ezért telefonon beszélt a főnökével.

Mint ismert, Tóth Gabi hatalmas port kavart azzal, hogy állítólag a saját elmondása szerint kirúgatott egy embert a munkahelyéről, mert nagyon durván “beszólt” neki és a családjának.

Többen azon a véleményen voltak, hogy Gabinak tűrnie kell a kritikát, és nem jogos a felháborodása. Az énekesnő most tisztába tette a dolgokat:

Hirdetés

(…) Szóval, amíg rólam van csak szó, addig is fáj, ha valaki ismeretlenül gúnyolódik, megaláz, de amikor azokat a sorokat olvastam, bekapcsolt bennem egy gomb és azt éreztem, hogy a gyerekemmel ezt nem teheti senki.

Őt megvédem mindenáron, bármit megteszek, hogy neki ilyen emberekkel soha ne kelljen harcolnia.

Majd én harcolok! Nekem kell megvédenem, és meg is fogom! (…) Eldöntöttem, hogy beszélni akarok ezzel az emberrel. A szemébe akartam nézni, és megkérdezni, hogy „miért?”.

A profilján szinte semmi volt feltüntetve, csak a neve és a munkahelye.

Annak a számát nem volt ördöglakat kideríteni, hát tárcsáztam. Semmit nem terveztem el, nem gondolkodtam, szinte gépiesen cselekedtem. Vele akartam beszélni, tőle hallani a válaszokat.

Nem így alakult. Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam.

Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon. Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle.

Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem.

Azóta eltelt majdnem másfél év és az anyai védelmező ösztöneim még intenzívebben működnek

Hirdetés

– írta bejegyzésében, majd arra is kitért, hogy a továbbiakban még határozottabban ki fog állni a netes zaklatókkal szemben – A cyber bullying, magyarul online bántalmazás olyan méreteket öltött, úgy elburjánzott, hogy ha most nem állítjuk meg, tragikus következménye lesz.

És aki azt mondja, hogy az ismert embereknek ezt el kell viselnie, az azért nagyon káros hozzáállás, mert nekünk, ismert embereknek kell(ene) összefogni és együtt tenni valamit azért, hogy ne maradhasson büntetlenül a bántalmazásnak ez a fajtája (sem)!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.