Érdekes világ

Tóth Gabi szentendrei családi otthonában tartott titokban esküvőt, ezt nem láttuk jönni!

Egyre bonyolódik a cselekményháló és a válási botrány Tóth Gabi körül.

Hiszed vagy sem, de máris esküvőzött Tóth Gabi, aki nemrég a válásával és táncegyüttesének tagjával való félrelépése miatt került be a bulvármédia szalagcímeire.

Mivel rossz volt az idő, a saját családi otthonukban tartották meg az esküvőt.

Hirdetés

A románc már július vége óta tarthat és az erdélyi turnéja alatt melegedtek össze Tóth Gabi és Papp Máté, aki szintén barátnőjét “dobta” az álomkapcsolatért.

A lakodalomról semmit sem lehetett tudni, bár Kajdi Csaba egy instasztorijában utalt rá egy héttel később – ugyanabban a videójában, amiben Tóth Gabiék válásáról beszél.

A legfrissebb információk szerint az időjárás miatt kellett az esküvőt a szentendrei házban megtartani, ez volt ugyanis az a hétvége, amikor az elképesztő erejű vihar lecsapott az országra.

A Blikk egy informátorra hivatkozva erősíti meg, hogy a lakodalomra az időjárás miatt került sor a Tóth-Krausz család otthonában.

A sors iróniája, hogy az esküvő ilyen röviddel azelőtt volt, hogy Krausz Gábor bejelentette, hogy kapcsolatuk Tóth Gabival véget ért.

Itt házasodott össze az énekesnő nővére, Tóth Vera és Pauli Zoltán.

Bár Tóth Gabiék házassága ekkor már válságban volt, az esküvőn az énekesnő és a sztárséf együtt vettek részt, Krausz Gábor is jelen volt a szentendrei otthonukban tartott esküvőn…

Ahonnan azonban azóta már kiköltözött.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!