CímlapsztorikÉrdekes világ

Újabb áldozat? Egy 6 éves kisfiú eltűnése miatt is felmerült Madeleine McCann gyilkosának neve!

A német férfi neve már három eltűnés kacspán is felmerült.

Borulhat a bili, megoldhatja a 13 éves eltűnés rejtélyét is.

A kis Maddie eltűnésében a 43 éves gyanúsított férfi neve most egy újabb eltűnés miatt is felmerült.

Hirdetés

A 6 éves René Hasee Aljezur tengerpartján tűnt el, amely alig pár méterre fekszik az Algarve-i Praia da Luz-tól, onnan, ahol egykor Maddie eltűnt.

René apja, Andreas Hase azt nyilatkozta, hogy az elmúlt 20 év alatt most először hívta fel őt a rendőrség, azzal, hogy lehet valamiféle összefüggés Maddie és a fia eltűnése között.

Az édesapa hozzátette: nem gondolja, hogy René még életben lehet

– írja a Mirror

Pár napja egy másik eltűnésben is felmerült a férfi neve, ugyanis mindössze 100 kilométerre volt attól a helytől, ahol egy akkor öt éves német kislány eltűnt.

Több gyanús részlet is kiderült, például az is elgondolkodtató, hogy egy házkutatás soron gyerekekről készült videókat találtak nála.

Nemrég azonban kiderült, hogy egy brit nyomozó, Jim Gamble elmélete szerint reális esély van arra, hogy Madeleine életben legyen.

Azzal érvelt, hogy Portugália hírhedt a gyerekkereskedelemről, ugyanis kedvező elhelyezkedése miatt átjáróként funkcionál a csempészvilágban.

Szinte biztos abban, hogy emberkereskedők kezére kerülhetett a kislány, akit azért tarthatnak életben, mert középosztálybeli brit gyerekként többet ér élve.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.