Címlapsztorik

Újabb társadalmi csoport mutatott be Orbánnak: sok lúd disznót győz?

A rendőrök, tűzoltók, tanárok, orvosok és ápolók után most újabb társadalmi rétegben verte ki a biztosítékot ami az országban folyik.

Szép lassan felsorakoznak Orbán ellen, ha ezek együtt állnak ki a választásokig vállvetve, az egész Fideszt elsöpörhetik…!

Orbán mindenkinek a tyúkszemére lép: gyűlnek az elégedetlenkedők

Az utóbbi hónapok folyományaként egyre biztosabbá váli szép lassan, hogy Orbán Viktor nem úszhatja meg büntetlenül hogy egyes igen széles rétegeket gyakorlatilag semmibe nézett a kormányzása alatt.

Hirdetés

Először nemrégiben az orvosok és ápolók akadtak ki rá az egészségügyi törvény miatt, majd amiatt, hogy szeptember 1-ig ultimátumot kaptak még az ápolók is, hogy vagy beoltatják magukat, vagy kirúgják őket.

A hírek szerint volt egy egy több ezres tüntetés az országháza előtt, ahol Káslert és Orbánt is elküldték melegebb éghajlatra.

Sőt, az ápolók ultimátumot küldtek vissza: a többségük akár már holnap otthagyná a pályáját, a nevetséges fizetések és a megbecsültség hiánya miatt.

Ugyanez a helyzet a tűzoltóknál akik meg sem tudnak élni ha nem vállalnak több műszakot, és a rendőröknél is. A rendőrök szintén több mint 70%-a felállna, azaz felmondáson gondolkodik..

A tanárok jelentős része szintúgy elégedetlenkedik… Gyűlnek tehát Orbán ellenségei, akik ha elegen vannak, a választást is eldönthetik.

Most a légi irányítók akadtak ki rá

Jócskán megnyúltak egyes Budapestre érkező és innen induló járatok le- és felszállási útvonalai

– írta meg repülési adatok és pilóták beszámolója alapján a 24.hu, amely szerint a jelenség július vége óta érzékelhető. Nagyjából azóta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök rendeletben tiltotta meg, hogy a légi irányítók sztrájkolhassanak.

Számos forrás szerint „masszív munkalassítás” folyik, a légi irányítók „bosszúja”.

A légitársaságoknak ugyanakkor komoly extrakiadást jelenthet a hosszabb útvonal, és még egy pár perces késés is a menetrend csúszását okozhatja.

Hirdetés

A lap kereste a HungaroControl és a légiirányítókat képviselő Control Magyar Légiforgalmi Irányítók Szakszervezetét a bértárgyalások ügyében, de egyik sem reagált.

Kutyaszorítóba kerülhet a választásokig

Szép lassan felsorakoznak Orbán ellen, ha ezek együtt állnak ki a választásokig vállvetve, az egész Fideszt elsöpörhetik…!

Ha ezek a társadalmi csoportok ugyanis közösen lépnének fel, minden eddiginél nagyobb támogatottságú tüntetést, mozgalmas és akciósorozatot le tudnának vezényelni.

És jelentős többségben lehetnek, ami akár választási erő képében is megjelenhet, azaz ezen társadalmi rétegeket ha Orbánnak nem sikerül újra megnyernie, akkor bukhatja 2022-t.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!