CímlapsztorikÉrdekes világ

Űrlények nyomai a Holdfelszín alatt? A NASA döbbenetes bejelentése

A felfedezés újraírhatja azt, amit a Holdról és a földönkívüli életről, világokról sejteni véltünk.

Rejtélyes fémes struktúra a Hold felszíne alatt

Komoly felfedezést tehettek a tudósok és a NASA szakemberei.

Ez alapvetően másíthatja meg mindazt, amit a földönkívüli élet lehetőségéről és úgy általában véve a Holdról gondolunk.

Hirdetés

A NASA GRAIL missziójának köszönhetően kiderült, hogy egy rejtélyes, gigantikus fém objektum van a Hold felszíne alatt – persze egyből felmerült, hogy esetleg űrlények műve lehet.

A struktúra hatalmas kiterjedésű és nagyon sok még a kérdés ezzel kapcsolatban.

A nagyjából 2 ezer kilométer széles és 300 kilométer mély fémtömeg eredete ugyanis ismereteken.

Felszín alatti Holdvárosok és űrlények?

Természetesen az egyik legizgalmasabb és nem teljen kizárható magyarázat szerint valóban űrlények élhetnek a mélyben, és komplett városokat alakítottak ki a felszín alatt.

Ezeknek a városoknak a fémes struktúráit pedig mostanra sikerült észlelni, ami feltehetően a várost védő kupolarendszer lehet.

Ezt támasztaná alá egy korábbi kijelentés egy állítólagos bennfentestől, John Leartől, aki szentül állította, hogy a Holdat már régóta lakják és egy 250 milliós lakossal rendelkező Holdváros nyúlik be a felszín alá, elrejtve mindent a kíváncsi szemek elől.

Egy másik illető, Niara Isley pedig nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a Holdon több évtizeden át teljesített szolgálatot, majd visszahelyezték őt egy csereprogram keretében a Földre, és kitörölték az emlékeit – ez utóbbit mint megtudtuk, nem teljes sikerrel.

Sőt, egyesek a NASA korábbi felévtelei alapján felszíni munkálatok, mások pedig bányászati kitermelés nyomait vélték felfedezni többször is.

Arról nem beszélve, hogy számtalan különféle, máig megmagyarázhatatlan fényvillanást észlelek időnként az égi szomszédunk felszínén és a légkörben, amik mind beindítják a különféle találgatásokat.

Hirdetés

Egy másik lehetséges teória

Egy másik lehetséges magyarázat a fémes struktúrára, hogy az egy méretes aszteroida becsapódásának következménye.

A teória alapján ez az égitest belefúródott a Holdba, majd átalakult, illetve átalakította maga körül a környezetét a magma óceánban – vagyis egy mondhatni természetes dologról van szó, amit nem intelligens lények alkottak meg.

Ez teljesen új megvilágításba helyezi a Holdat, hiszen eddig még csak nem is sejtették a tudósok, hogy ilyesmit rejthet a felszín, így most ezt is elkezdték rendesen megvizsgálni.

Ez persze amíg nem jutnak el oda, hogy konkrétan leássanak odáig, szintén csak egy lehetséges magyarázat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!