CímlapsztorikMisztikum

Valóságváltások és időutazások zajlanak titkos kísérletekben – állítja egy bennfentes

Különböző dimenziókról és valóságokról, valamint egy olyan „időgépről” tesz említést, amelyet gyógyászati célokra is lehet használni, és amelynek jótékony hatásait a titkos projektekben zajló munkája során ő maga is megtapasztalta.

Időutazó technológiák. Pontosan mi ez és mit foglal magában?

Ezt árulta el Emery Smith, aki kulcsembere volt titkos kormányprogramoknak.

Hirdetés

Olyanoknak, amikről ha tudna a közvélemény, nem tudnának az emberek többé nyugodtan aludni.

Emery szerint megpróbálják lemásolni azt a földi eredetű portáltechnológiát, amit nagyon-nagyon hosszú idővel ezelőtt fedeztek fel.

Ez kapcsolódik az ilyen típusú utazáshoz, mert ugyancsak hatással van az időre és a térre.

Szóval lényegében megpróbálják lemásolni ezt és elektronikussá tenni és készíteni belőle egy szintetikus verziót. És ezt megcsinálták. Lényegében már megcsinálták, de még nem tökéletesítették.

A részekre tagolt projektekről beszélünk, amiknek a hadsereg csak a biztonsági szolgálatát látja el, de maguk a projektek nagyvállalatok tulajdonában vannak, amik titkosak és a világ kormányai finanszírozzák őket, hogy más technológiákat hozzanak létre számukra, legyen szó akár háborús, akár békés időszakokról, vagy gyógyszerekről.

Szóval ezekből a kisebb projektekből származó pénzekből finanszírozzák a titkos projektjeiket, mint például az időutazást és hasonlókat.

Hogyan is valósul meg az időutazás?

Nos, az első dolog, amire szükséged van, az először is a nagyon sok energia. A nullponti vagy többletenergia készülékek mellékhatásként sokszor ilyen típusú repedéseket hoznak létre az időben és a térben.

És ennek ahhoz van köze, hogy lényegében magába fordítja az időt és megnyitja az űrt az időben pontosan itt előtted.

Hirdetés

Ez az a módszer, aminek segítségével a mi földönkívülieink keresztülutazzák az univerzumot, interdimenzionálisan. Először is létrehozzák a saját energiamezejüket, ami a saját gravitációs mezőjük, amiben benne ülnek.

Ezért képesek végrehajtani ezeket az óránkénti milliárd mérföld sebességű jobbkanyarokat és közben nem történik velük semmi, mert a saját mezőjükben vannak. És azzal, hogy energiát adnak ehhez és ezt a hajó elejére fókuszálják, interdimenzionálisan képesek megnyitni egy térhasadást az időben és ezen át tudnak menni. Ezért van az, hogy néha egyszerűen csak eltűnnek az űrben.

Úgy hívják, hogy „tudatosság segítségével működő technológia”. Ezt az egészet a tudatukkal csinálják. Továbbá a hajó össze van integrálódva a lényekkel.

Néhányuk valójában úgy növeszti ezeket a hajókat, és ezek hozzá vannak igazítva a pilóta DNS-éhez. Szóval a pilótának mindössze arra kell gondolnia, hogy a tárcsázót bármilyen fokkal 3015-re állítja és puff, már el is tűntek.

Ahogy mondtam is, az idő egy nagyon érzékeny téma a világ azon fizikusai és tudósai számára, akik nem részesei a titkos projekteknek. Nehéz megfogni, mert az idő nem is igazán létezik.

Az történik, hogy jelenleg az időnek többféle szintje van és több különböző típusú valóság és dimenzió létezik. Szóval van egy dimenzió egyszerűen csak egy ettől eltérő frekvencián, mint amiben jelenleg te és én itt ülünk, és az ettől egy kicsit különbözik.

Talán ezek a bögrék nincsenek itt, vagy a kamerák, vagy más emberek vannak itt, mert több különböző szint létezik.

De a legnehezebb dolog megmagyarázni, hogy az idő irreleváns, mert már eleve itt vagy mindenhol, minden időben. Aminek hallatán egy kicsit összezavarodhatsz…

Hogy mi van akkor, ha visszamész az időben és csinálsz valamit? Nos, így létrehozol egy másik idővalóságot.

Szóval az egy másik téridő. De te még mindig itt vagy és ha azt gondolod, hogy visszamehetsz és eltávolíthatod a bögre kávét onnan és aztán az hirtelen már nem lesz itt, az egyáltalán nem így működik.

Ha vissza akarnál menni az időben és végezni akarnál Hitler-rel és megakadályozni a II. Világháborút és a Holokausztot és az összes ilyen horror-t, amit létrehozott…

Mi történne, ha visszamennél az időben és eltávolítanád őt? Milyen következményei lennének ennek?

A következmények nem lennének rád hatással, mert ebben a valóságban ez az eltávolítás nem történt meg.

De lenne olyan valóság, ahol ez megtörtént…

A paradigma itt az, hogy megpróbálnak mindent összetenni és azt mondják: „oké, többdimenziós valóságok léteznek, és többféle különböző típusú időzónák, amiknek mindannyian részei vagyunk.” Interdimenzionális, többdimenziós lények vagyunk.

És ez az, ahol a frekvencia, a DNS és a genetika belép a képbe és hogy hogyan gyakorlunk hatást más világokra és más helyekre az univerzumban, ahol a fények, amiket ma a csillagokból látunk kiáramlani… az a csillag talán már nincs is ott.

Mert ugyebár a távolság és az időkontinuum… mi nem igazán gondolunk erre és nem ismerjük fel ezt.

Ezek olyan igazság, melyeket azóta is próbálnak lakat alatt tartani, a technológiával együtt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.