EgészségünkTudomány

Vége a öregedésnek, megvan az örök élet kulcsa: itt a tabletta, ami kitisztítja az öreg sejteket!

A szer “okos bombaként” viselkedik, ami eltávolítja a diszfunkcionális sejteket. Jöhetnek a 150-200 évig élő generációk

– állítják a tudósok.

Jó eséllyel a ma élő emberek mind 200 évig élhetnek majd!

Hirdetés

Egy nemzetközi kutatócsoport lelte meg a megoldást, mellyel kitisztítható a szervezet az öregedő sejtektől.

Ez pedig alapjaiban változtatja meg a szervezetünket, gyakorlatilag képes lesz minket visszafiatalítani.

A Leicesteri Egyetemen dolgozó egészségügyi tudósok megoldása egy tabletta, egy olyan “okos gyógyszer” lesz, mely bombaként viselkedik, és megtisztítja a szervezetünket a diszfunkcionális sejtektől.

Egy olyna úttörő antitest kezelésről van szó, amit még nem próbáltak korábba soha és ami hihetetlen eredményeket mutat már most is.

Eddig mindenki azt gondolta, hogy a sejtek öregedése visszafordíthatatlan jelenség, és a természetes sejtosztódás megszűnésével áll elő.

Azonban a laboratóriumi mintákban az öregedő sejtek szövetekből való eltávolítása lelassítja az életkorral összefüggő degenerációt és meghosszabbítja az élettartamot.

Az öregedő és felhalmozódó sejteket kitakarítja ez az új fajta antitest kezelés, amit gyógyszer formájában lehet majd alkalmazni a közeljövőben.

Egy úgynevezett antitest-gyógyszer konjugátumot (gyógyszerrel töltött antitestet) terveztek az öregedő sejtek membránmarkere ellen, amelyet a szerzők korábban leírtak, és kimutatták, hogy hatékonyan eltávolítja azokat.

Dr. Salvador Macip egyetemi docens, a Leicesteri Egyetem Rákmegelőzési és Öregedési Laboratóriumának vezetője és a tanulmány szerzője elmondta:

Hirdetés

“A szenolitikus gyógyszerek egy új gyógyszerosztály, amely nagy potenciállal rendelkezik az öregedés kezelésében.”

“A rákterápiákban már használt ötletet lemásolva módosítottunk egy antitestet, hogy felismerje ezeket a sejteket, és mérgező anyagot juttasson beléjük.”

A gyógyszert még tesztelni kell, és humán klinikai kísérleteknek is le kell zajlania, de ha ígéretesnek bizonyul ott is, akkor kijelenthető, hogy megtalálhatták az örök fiatalság forrását.

Vagyis a mi életünkben már elérhető lesz.

A jelenleg a Földön élő emberek jó eséllyel élhetnek majd 150, akár 200 évig is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.