CímlapsztorikÉrdekes világ

Végletekig irányított világ rabja 7 és fél milliárd ember: mind rabszolgák vagyunk?!

A világelit végjátéka zajlik:

Mi vagyunk az utolsó szabad generáció? 2020 eleje óta egy borzalmas világ megvalósításán mesterkednek bizonyos “láthatatlan” erők, a színfalak mögül…?

A világ alapvetően egy változásban lévő hely, de az utóbbi 2 és fél évben mesterségesen és erőszakkal kezdték el megváltoztatni.

Hirdetés

A bolygó jelenlegi világrendjének megbuktatása zajlik.

Egy közel 200 éven át uralkodó rend megbuktatása azonban nem kis feladat. Rendszereinek bedöntése pedig még két év után sem sikerült teljesen.

Járványok, gazdasági válság, háborúk, egy nagy globális társadalmi kísérlet sem volt elég hajtóerő a megfelelő folyamatok elindítására.

A világot azóta alárendeelték ennek a változásnak.

Egyre inkább félelemben tartják az átlagembert, engedelmességre neveltek a távolságtartással, maszkviseléssel, a különféle rendeleti kormányzásokkal úgy terelgettek mindenkit, mint a jó birkákat.

Azonban egyre több az olyan felébredt ember, akik összefognak, és létrehoznak egy társadalmi mozgalmat, amely számos országban folyamatban van, egyesületek, szervezetek, szakértői csoportok, amelyek tiltakozásokat és bírósági panaszokat nyújtanak be a szabadságért és az igazságért mindazzal kapcsolatban, amit velünk tettek.

Mert vajon milyen jövőt akarunk?

A társadalmi ellenőrzés rideg és robotikus világát, a vakcinák kollektív hipnózisát és az újonnan felbukkanó pszichológiai hadviselést az átlag fogyasztó, a kisember ellen?

Mert jelenleg egyre inkább efelé megy a világ.

Hirdetés

A régi világrend túl barátságos volt, egy újabb, sokkal kapitalistább és inhumánusabb világrendre van szükség annak érdekében, hogy közel 7 és fél milliárd ember tudatához érjenek e és ki tudják szipolyozni azt.

Az utolsó szabad generáció vagyunk, ha ezt hagyjuk.

Márpedig tényleg minden csatornán, minden aspektusában háborút indítottak a régi életünk ellen, a legsötétebb pszichológiai módszerekkel bombázzák az agyunkat nap mint nap, a hírekkel pedig rettegésre nevelnek.

Mert a félelemben tartott ember jól követi a parancsot.

Az egyházak a karhatalommal kézen fogva nevelik ki az ISTENFÉLŐ emberek hadoszlopát, de milyen Isten az, akitől félni kell…?

A Vatikán már rég nem Jézus tanait követi, a tévéképernyők sem az értelmet sugározzák már felénk.

Ha nem lesz változás, a gyerekeink, unokáink már egy sokkal korlátoltabb, ellenőrzés felett álló világban fognak felnőni.

Rabszolgák lesznek úgy, hogy még csak nem is fognak tudni róla…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.