Tudomány

Végső pusztulás a Földön: EZ zajlik a színfalak mögött, mind át vagyunk verve?!

A Föld halott és mi hagytuk meghalni, avagy a műanyag szívószál csak az olvadó jéghegy csúcsa…

Sok erő és csoport azon dolgozik, hogy a környezetvédelemmel a nagy harcokat a műanyag szatyor és szívószál szintjén vívjuk meg…

Pedig valójában minden csak parasztvakítás.

Hirdetés

A világ már rég nem a műanyag szívószálon, vagy a szatyrokon, a bevásárlóközpontokban sistergő zacskókon múlik, ennél sokkal globálisabb a probléma.

A kisemberekkel hitetik el azt, hogy mi vagyunk akik tönkreteszik a Földet, és ők, a nagyipari vállalatok csak kiszolgálják az aljas igényeinket, mert mi kis neveletlen utolsó, a holnapra sem gondoló prolik úgy élünk, mintha nem lenne holnap.

Pedig valójában csak ezt a status quo-t akarják fenntartani.

Hisz hogy fognak a műanyag fisz-fsz gyártók vállalati vezetői új sportkocsit venni a garázsba? Hogyan fogják kifűteni a medencéjüket?

Ahogyan a robbanómotort elkezdték visszaszorítani és betiltani, mert megvan az új őrület, az elektromos autózás, úgy majd a műanyagok is el fognak tűnni a polcokról, ehhez nem fér kétség.

A nagy ötlet mindössze annyi lesz, hogy az átlagember ne lássa a közvetlen szennyezést.

Elektromos vagy, tehát zöld vagy, a több száz kilós, kocsid alá pakolt galvánelem meg csak úgy terem a fán, nem igaz?

És ha elhasználódik, majd mint régen vidéken, ezeket is bedobjuk egy nukleáris emésztőgödörbe, melynek közvetlen közelében 10 ezer évig nem fog nőni semmi…

Ez rendben van, mert ez nincs az emberek orra előtt, ezt nem látják.

Hirdetés

Műanyag evőeszközök helyett már van papír meg FA! Fa, érted FA!

Valójában a világunk arról szól, hogy a fogyasztói társadalom és a kapitalista gépezet próbálja újra és újra ugyanazt eladni nekünk, csak most épp a környezetvédelem nevében, a “zöld agymosás” keretében.

Mert ezeknek minden a pénzről szól.

Az utolsó fát is kivágnák a bolygóról, az utolsó halat is kifognák a tengerből, az utolsó vadat is levadásznák, hogy Gordon Ramsey műsorában még egy utolsót villantsanak vele, és még el lehessen adni vele valamit.

Amikor az emberiség a saját jövőjét árusítja ki, az már a civilizációnk visszafordíthatatlan hanyatlása. Ahonnan már kérdéses, hogy van-e visszaút.

Forrás: Zavatszki Milán

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.