CímlapsztorikMisztikum

Világvége bunkerekbe zárja el magát az elit: közel van Jézus eljövetele és a Végítélet?

Egy soha nem látott katasztrófára készült fel a 300 szupergazdag család, miközben szép lassan magára hagynak több milliárd embert…?

Tényleg közel van a vég és a civilizáció “tervezett” összeomlása?

A világelit egyes szóbeszédek szerint már elég régóta azon van, hogy kimentse magát és a hozzá tartozó nagyon szűk kört a pusztuló bolygóról.

Hirdetés

Állítólag a Föld mélyébe építtettek hatalmas bunkereket, fényűző földalatti villákat, és a Holdon is van már egy bázis vész esetére, ha az egész Föld lakhatatlanná válna.

A bolygóra ugyanis nyomasztóan rátelepedett a világvége hangulata, ez kiérződik a korszellemből is.

Azonban a világelit 300 szupergazdag családja, akik valójában mindent uralnak ezen a bolygón, már rég tudják azt, hogy mikor omlik össze minden.

A Pentagon, néhány magas szintű vezető és a Vatikán van tisztában azzal, hogy mikor szabadulnak el a pusztító háborúk a Földön, amikor végleg megbomlik valamennyi demokrácia, újra atomot vetnek be egymás ellen a nagyhatalmak, mindeközben pedig természeti csapások sorozata fogja sújtani majd a Földet.

Ez lesz Jézus második eljövetelének kezdete, több év nyomorúság, emberek százmillióinak, milliárdjainak a halál fog bekövetkezni.

A Földet geomágneses viharok érik, elvágják a kommunikációs rendszereket és még egyszer kőkorszakba taszítja az egész civilizációt.

Áldatlan állapotok lesznek…

Talán nem véletlen, hogy a világ gazdagjai gőzerővel vásárolnak fel birtokokat jól védhető helyeken, távol a partokból a kontinensen belsejében vagy a legjobban elhatárolt és védett új-Zélandon, földalatti bázisokat építtetve rájuk egyes cégekkel…

Egy nagy világvége bunkereket építő cég vezérigazgatója szerint a globális elit “fél a közeledő káosztól”.

Hirdetés

Ron Hubbard, az Atlas Survival Shelters vezérigazgatója, miközben a Canadian Prepper interjút készített vele elárulta:

A bunkerépítési üzletág robbanásszerű növekedésnek indult, ahogy az elit félni kezdett az ébredező tömegektől.

A tömegek ugyanis amikor ráébrednek, hogy nyakunkon a világvége, és az elit már megvásárolta a jegyeket a túléléshez, éktelen haragra fognak gerjedni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.