CímlapsztorikMisztikum

Világvége: jön a harmadik fatimai titok beteljesülése – totális háború nemzetek között

A fatimai jóslat végső beteljesülése és az emberiség végzete vár ránk…? Minden jel arra utal, hogy valóra válik a Vatikán által titkosított prófécia!

A “harmadik fatimai titok” volt – az apokaliptikus kinyilatkoztatások utolsó része 1917-ben három portugál gyermektől, akik közül a leghíresebb Lucia Santos volt.

Ez utóbbi próféciát a Vatikán szigorúan titkosította, és csak másodlagos bizonyítékok alapján összeállított listákban került kézről kézre.

Hirdetés

Ahogyan azt sokan gondolták az 1990-es években, a prófécia az 1999-2000 közötti időszakra vonatkozik, amelyet a világ épségben megélt, és megfeledkezett Fatimáról.

A koronavírus-járvány kitörésével azonban váratlanul újra megindult a kutatók érdeklődése a jóslat iránt, hiszen megbízhatóan tudható, hogy

Lucia Santos története szerint az Apokalipszis valamiféle pestissel kezdődik, és ez a csapás le is fog csapni a közelmúltban végzett új számítások szerint valamikor 2020-ban, vagyis éppen a járvány kezdetének hivatalos évében.

-számolt be róla az ÚjVilágtudat

Hogyan vált ismertté a 2020-as év, és mi alapján készültek a számítások? Mindennek forrása Malachi Martin ír katolikus pap, a Vatikáni Pápai Bibliaintézet paleográfia professzora és Augustin Bea bíboros titkárának igen híres interjúja, amit Art Bellnek adott.

1960-ban ez az ember megismerte a titkos prófécia szövegét, és esküt tett, hogy nem hozza nyilvánosságra. De 1993-ban és nem sokkal 1998-as halála előtt Malachi több nagy interjút adott Art Bellnek, amelyet a harmadik fatimai titoknak szenteltek, és ott a prófécia következő verziója került napvilágra:

“Nagy csapás sújtja majd az emberiséget. Sehol a világon nem lesz rend. A Sátán fogja uralni a legmagasabb helyeket, meghatározva a dolgok képét. Képes lesz elcsábítani a nagy tudósokat, akik olyan fegyvereket találnak ki, amelyekkel néhány perc alatt elpusztítható lesz az emberiség nagy része. Sátán megkapja a hatalmát. A hatalmasok, akik parancsolnak az embereknek, hatalmas mennyiségű fegyver előállítására motiválják őket. Isten alaposabban megbünteti az embert, mint az özönvíz, mert azokban a napokban mindennek vége szakad.

A nagyok és a hatalmasok elpusztulnak a kicsikkel és a gyengékkel együtt. Még az egyház számára is ez lesz a legnagyobb megpróbáltatás ideje. A bíborosok szembeszállnak a bíborosokkal. A püspökök szembeszállnak a püspökökkel. A Sátán közöttük fog járni, és forradalmi változások lesznek Rómában. A templom elsötétül, és a világ megborzong a borzalomtól.

Ki fog törni a nagy háború. Tűz és füst hull az égből. Az óceánok vize gőzzé válik, a gőz pedig felemelkedik, és mindent eláraszt körülötte. Az óceán vize köddé válik. Emberek milliói és milliói fognak meghalni óráról órára. Aki életben marad, féltékeny lesz a halottakra. Bármerre nézel, minden országban szenvedés és fájdalom, romok lesznek.

Hirdetés

Közeledik az idő. A szakadék reménytelenül tágul. A jó elpusztul a rosszal együtt. Nagyszerű a kicsivel. Az egyház fejedelmei a hívekkel. Uralkodók a népükkel. Mindenütt halál lesz a hitetlenek és a Sátán őrült követői által elkövetett hibák miatt, akik aztán átveszik az uralmat a világ felett. Végül azok, akik túlélik, minden alkalommal újra hirdetik Istent és az Ő dicsőségét, és szolgálják Őt, mint amikor a világ nem volt annyira eltorzult.”

Art Bell nem rendelkezett a jóslat valódi szövegével, ezért az egyik listát felolvasta a jezsuita professzornak – vagyis másodlagos tanúk szavai alapján összeállított szöveget, akik valahol hallottak valamit. Ezek után megkérdezte a professzort – vajon ennek legalább egy része igaz?

Az eskü által megbéklyózva, hogy nem árulja el a titkot, Malachi azt mondta, hogy valójában az igazi prófécia sokkal szörnyűbb, mint amit most olvastak, és a szöveg közzététele súlyos következményekkel jár. Maga a professzor, mint sokan a Vatikánban, úgy gondolja, hogy az embereknek tudniuk kell róla, de nem ő dönthet ilyesmiről – ez a makromenedzsmenttel foglalkozó embereken múlik.

Ennek ellenére a neki felolvasott szöveget a professzor szerint olyan emberek állították össze, akik ugyan nem látták a szemükkel az eredeti szöveget, de mindent olyan emberek szavai alapján írtak le, akik biztosan ismerik a jóslatot.

Aztán Art Bell rádiós műsorvezető felolvasta a professzornak a lista egy másik változatának egy töredékét, amelyet az egyik jezsuita pap szavaiból állítottak össze.

A pap volt az, aki azt mondta, hogy az utolsó pápa a Sátán irányítása alatt áll. János pápa, aki hivatalba lépésekor meghallgatta ezt a szöveget, azonnal elájult, ezért a pap, aki mindezt elmondta, rohant a pápa megmentésére, és nem engedték elolvasni a következő dokumentumot.

Erre a szakaszra Malachi ezt mondta:

“Igen. Valóban úgy hangzik, mintha a szöveg szerzői vagy maguk olvasták volna a Harmadik Misztérium szövegét, vagy egy olyan személy mondta volna el nekik abban a pillanatban, aki jól ismeri a kérdést.”

Így ma már megbízhatóan ismert, hogy a Harmadik Misztérium János Apokalipsziséhez hasonló szöveg, de csak egy modernebb nyelven – az 1917-es nyelven

– íródott.

A figyelmeztetésben leírt események során a világháború a század elején néhány új és ismeretlen típusú fegyver használatával fog bekövetkezni.

Ebben a pillanatban káosz fog uralkodni a világon, amikor mindenki összeesküvést fog szőni mindenki ellen. És ezeknek a háborúknak a csúcsán lesz valami geológiai vagy kozmikus esemény, ami miatt még az óceánok is felforrnak.

Mindennek a kezdete, kiindulópontja valamiféle pestisjárvány lesz, ami az egész világot sújtja.

A professzor nem részletezte, hogy milyen csapásról van szó, de ahogy Malachi Martin legutolsó interjújában megjegyezte, nem kell félni az ezredfordulótól, hiszen a harmadik titokban leírt események legkorábban 20 évvel később fognak kezdődni.

Mivel a professzor második, egyben utolsó interjúja 1998-ban készült, így a Mikael YouTube-csatorna szerzőjének számításai szerint valahol 2020-ban kellett volna a pestisjárványnak sújtania a világot.

Az elemzést tartalmazó videó 2019 októberében került fel az internetre. Hogy mennyire így alakult, mindenkinek a fantáziájára bízzuk…

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.