Érdekes világ

Visszafelé “folyik” az idő egy párhuzamos világban, amit a tudósok fedeztek fel

Rendkívüli eredményekre bukkantak, az adatok nem hazudnak, a kozmosz hazudtolja meg minden eddigi ismeretünket térről és időről…

Az Antarktiszon egy új felfedezés felkeltette a tudományos körök érdeklődését, ami valószínűleg egy párhuzamos univerzum első kézzelfogható fizikai bizonyítékait jelenti.

Ez pedig egyértelműen mindent átírhat, amit a tudományban valaha elértünk és ami valaha egységes volt.

Hirdetés

Az emberiség ugyanis még mindig nincs felkészülve egy ekkor jelentőségű információra.

Léteznek más világok is a miénken kívül, ahol az általunk ismert törvények teljesen máshogy zajlanak, vagy nincsenek is…

A NASA ANITA nevű szerkezetével sikerült a nyomára akadni egy másik világnak, egy a miénknél szürreálisabb “rendszernek”, ahol az idő a jelek szerint képes visszafelé folyni.

A NASA Antarktisz Impulzív Tranziens Antenna (ANITA) munkatársai kozmikus sugárdetektációs kísérletei során jutottak erre.

Léteznek az úgynevezett neutrínók, amik a szilárd anyagban csapdába tudnak esni, és ezeket mérni lehet.

Most egy náluk is furcsán anomália utalhat a párhuzamos világok létezésére.

Az űrből érkező egyes részecskék képesek ugyanis a mérések szerint egyszerűen áthaladni a Földön, mintha az ott sem lenne.

Sőt, a tau-neutrínó részecskék FELFELÉ haladnak, ami arra utal, hogy időben visszafelé haladnak…

“Amit láttunk, az úgy néz ki, mint egy kozmikus sugár, amint visszaverődik a jéglemezről, de ez nem visszatükröződés volt,” – mondta Gorham. “Olyan volt, mintha a kozmikus sugár magából a jégből jött volna ki.

Hirdetés

Nagyon furcsa dolog. Tehát közzétettünk egy tanulmányt erről, amiben azt sugalltuk, hogy ez nagyon erősen ellentmond a fizika standard modelljének.”

Ez a részecske majdnem az egész Földön képes áthaladni. Vagyis ez utalhat valamilyen új típusú fizikára, amit a fizika standard modelljén túlinak hívunk.”

Létezhet tehát az elméletek szerint egy különös, úgynevezett “tükör univerzum”.

Ez 13,8 milliárd évvel ezelőtt jöhetett létre, a mi univerzumunkkal egy időben, azzal a különbséggel, hogy ott a “kezdetektől fogva” visszafelé folyik az idő, bármennyire is furcsán hangzik…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.