Misztikum

Visszatért a halálból: egy üzenetet vésett fel a saját karjára – a túlvilág végső bizonyítéka lehet?

Beszámolója az egész világot bejárta, akárcsak az a hátborzongató üzenet, amit papírra vetett azonnal visszatérését követően.

Tina Hines esete nemrégiben az egész világsajtót bejárta, nem véletlenül.

A nő ugyanis egy olyan halálközeli élményben részesült, melyből képes volt visszatérni, beszámolt az ott átélt dolgokról.

Hirdetés

Állítása szerint ugyanis átlépett egy másik világba, egy magasabb létsíkra, mely minden bizonnyal a hall utáni élet maga lehetett.

Az arizonai nő ráadásul egy megrázó üzenettel tért vissza onnan, amit azonnal le is írt egy papírra.

Tina eredetileg 2018 februárjában indult kirándulni férjével, azonban hirtelen összeesett.

Elvesztette eszméletét, bőre elszíneződött, látszott, hogy nagy a baj, úgyhogy párja megpróbálta újraéleszteni.

Kétszer sikerült újraindítani Tina szívét a mentők kiérkezéséig, majd ezt követően még négyszer kellett őt újraéleszteni.

A folyamatos szívleállások miatt az orvosok és szakértők szerint összesen 27 percen át volt kisebb-nagyobb megszakításokkal halott, ugyanis ezen idő alatt a klinikai halál állapotában volt.

Amikor végül magához tért, lélegeztetőre volt kötve, beszélni nem tudott, de láthatóan valamit azonnal kommunikálni akart a külvilág felé.

Egy cetlit hoztak neki, amire nagyon nehezen olvashatóan ennyit írt fel:

“It’s real” – “Tényleg létezik”

Amikor Tinát megkérdezték az ágya köré gyűlt aggódó barátok és a család, hogy mi az ami tényleg létezik, ő csak felmutatott az égre.

Hirdetés

Hines unokahúga, a szintén hívő Madie Johnson a napokban az alkarjára varratta a nagynénje által leírt szavakat – ráadásul pont úgy, olyan kusza betűkkel, ahogy a feliraton szerepelt.

Tina később beszámolt részletesen a túlvilági élményéről, és arról, hogy pontosan mit is látott “odaát”.

Elmondta, hogy egy fekete kapu előtt állt, ami mögött erős sárga fények látszódtak átszűrődni. Látott egy alakot is, mely hasonlított Jézusra.

Tina biztos benne, hogy a Mennyországban járt.

Úgy érezte, hogy teste pehelykönnyű, és mintha egy magasabb létezési síkban lett volna. Nem érezte az időt, sem a szomorúságot, csak egy mérhetetlen öröm kerítette hatalmába, valami megfoghatatlan nyugalom.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.