CímlapsztorikÉrdekes világ

Vonalak a tenyéren: az egész sorsunkat elárulják: élet, és házasságvonal, rascette, mindent megmutatnak!

A komplett jövőnk „beléjük van írva”?

Mit olvashatunk ki a tenyerünket barázdáló vonalakból? Teljes életutakat, sorsokat?

Ha kíváncsi vagy, mit árul el rólad a tenyered, most részletekbe menően megtanítjuk. Ne félj „belenézni” a jövődbe…

Hirdetés

A tenyérjóslásnak több száz-, vagy akár ezeréves hagyománya van, amely azóta is hihetetlen népszerű, hiszen az emberek mindig is kíváncsiak voltak a jövő alakulására.

A tenyerünkön található vonalak sok mindent elárulhatnak a sorsunkról, hátralévő életünkről. Kérdés, hogy hiszünk, vagy sem a jóslatoknak.

Ráadásul vannak tudományos bizonyítékok is arra, hogy valóban lehet ebben az egészben valami.

Egy amerikai tanulmány statisztikába foglalta azokat, akik tenyérjóslást kértek vagy csináltak, és az eredményeket összevetették az életük későbbi szakaszaiban.

A több ezer ember nyomon követésével közel egy évtizeden át zajló kísérlet azt hozta ki, hogy a véletlennel nem magyarázható módon és arányban „találták” el a tenyérjóslással egy-egy személy „jövőjét”, sorsát…

Az életvonal nem életünk hosszának mutatója, inkább az életerő jelzője, a tudatosság, a lelki és szellemi egészség mutatója. Felületén a világos foltok szívpanaszokra utalnak.

A fejvonal az életvonal szomszédságában indul, és vízszintesen a Mars-dombig szeli át a tenyeret. Hiánya az elme betegségére vagy fokozott ösztönéletre enged következtetni.

A sorsvonal feltűnő rövidsége hirtelen elmúlást vagy egy bizonyos helyzet hirtelen félbeszakadását jelenti. Felfelé mutató elágazásai szerencsét és sikereket mutatnak.

A szívvonal kedvező esetben összeköti az érzelmi életet a külső sikerekkel, így a kép egy rokonszenves, a valóságban élő személyiséget vetít elénk. Az egészségvonal halványsága, vékonysága lázra való hajlam jele.

Hirdetés

A csuklón található barázda az úgynevezett rascette. Ha sok van belőle, az sikert, felemelkedést vetít elénk, a halvány, keskeny rascette viszont gyakori betegségeket.

A házasságvonal a kisujj és a szívvonal között vésődött tenyerünkbe, házasságot viszont csak akkor jelent, ha az életvonalból kis elágazás indul felé. Sok apró vonalka kiágazása a házasság-vonalból több házasságot mutat.

A jól látható házasságvonal kiegyensúlyozott kapcsolatra enged következtetni, de ha a szívvonal felé hajlik, kapcsolataink fájdalmasan végződnek.

A halvány vonal szenvedélyt nélkülöző kapcsolatra utal. A Vénusz-gyűrű és környéke a szerelmi élet mutatója. Ha feltűnően kiemelkedik, csillapíthatatlan vágyakról árulkodik. Salamon gyűrűje a tetterő, a siker mutatója. A kemény, kidomborodó Jupiter-domb azt mutatja, hogy viselője ismert személyiség lesz.

A Szaturnusz-domb megléte kiegyensúlyozott, bölcs emberre vall. A széles Szaturnusz-gyűrű borúlátó, aggályoskodó tulajdonosról árulkodik.

Amennyiben az Apolló-vonal jól látható, sokoldalú, művészi hajlamokkal rendelkező emberrel állunk szemben. Amennyiben ez a domb hiányzik, viselője csak praktikus dolgok iránt érdeklődik.

A Merkúr-domb az értelem dombja, a szokványosnál kisebb mérete rendszertelenséget, megbízhatatlanságot jelöl.

Ha a két vonal találkozik, akkor az te egy nyugodt, higgadt, kedves személy vagy, aki viszonylag két lábbal áll a földön. Bárkit képes vagy megérteni és nem hiányzik belőled az együttérzés.

Viszont rosszul viseled, ha buta, tolakodó emberek vesznek körül, ez nagyon gyorsan kihoz a sodrodból. A párod nagyon szereti a családodat és a barátaidat is, jól összeilletek.

Ha a jobboldali vonal magasabban van a baloldalinál, ez azt jelenti, hogy az idő múlásával egyre higgadtabb, okosabb és tapasztaltabb leszel és remekül tudod használni a tanultakat.

Mindig az érett, felnőtt emberek társaságához fogsz kötődni, akik fittyet hánynak arra, hogy mások mit gondolnak róluk. Nagy valószínűséggel idősebb ember lesz a párod is, mivel ez a korosztály nyújt biztonságot számodra.

Ha a baloldali vonal magasabb, akkor ez arra utal, hogy erős, csak magában bízó, harcos ember vagy.

A saját igazadért, vagy ha valaki közel áll a szívedhez tűzön-vízen keresztül képes vagy küzdeni. A szerelmed nagy eséllyel lesz jóval fiatalabb nálad, akiért bármit megtennél. Õ is tudja, hogy az életét rád bízhatja.

Ezek mind olyan tényezők, amik alapjaiban határozhatják meg a jövődet, valamint a másokhoz való viszonyodat.

Arról nem beszélve, hogy kritikusan befolyásolják azt is, hogy milyen életed lesz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.