Misztikum

13 ezer éves földönkívüli múmiát találtak Egyiptomban: a KGB eltusolta

Megdöbbentő információk szivárogtak ki. A földönkívüli civilizációk régóta itt élnek és látogatják a Földet?!

Tényleg jártak a Földön, és az egyiptomi civilizáció kapcsolatban is lehetett velük.

Legalábbis erre lehet következtetni azokból a titkos KGB aktákból, melyek nyilvánosságra kerültek.

Hirdetés

Egy globális szintű elhallgattatás bizonyítékairól van szó, ami egyértelművé teszi: a világ kormányai mind elhallgatják a földönkívüliek létezésére utaló bizonyítékokat, mert az alapjaiban változtatná meg az emberi civilizáció múltját, de még a jelenét is.

A KGB aktákból kiderül, hogy titkos missziót szerveztek Afrikába és a világ más tájaira, többek között Egyiptomba is a szovjetek, hogy földönkívüliek nyomai, maradványai után kutassanak.

Egyiptomban rá is találtak egy 13 ezer éves szarkofágra, ami jóval nagyobb volt mint egy átlag emberi lény.

A szarkofág erős radioaktív sugárzást bocsátott ki, ezért védőruhában vizsgálták meg, majd szállították el egy szupertitkos szovjet laborba.

A szállítás előtt felnyitották a szarkofágot, ahol egy nefilimszerű, óriási humanoid lény múmiáját találták.

Az eset 1945-ben történt, és azonnal megpróbálták az egészet eltusolni.

Szovjet titkosszolgálat felbomlása óta, néhány akta azonban igencsak felborzolta a kedélyeket.

A KGB tudomást szerzett egy állítólagos új, idegen múmia létezéséről, ezért expedíciót szervezett Egyiptomba, ami az Isis projekt fedőnév alatt futott. Feladatuk a különös holttest felkutatása és feltárása volt.

Az erről készült felvételek óriási döbbenetet okoztak, mikor az amerikai Sci-Fi hálózat bemutatta ezeket.

Hirdetés

A teljes dokumentumfilm fellelhető a YouTube-on, így bárki hozzáférhet, akit érdekel a téma. A felvételen több tudós és kutató is látható, többek közt V. Ivanovics neurológus, aki elárulja, hogy a KGB akták feltárásakor egy igen érdekes dokumentumba futott.

Az Isis projekt valójában nem egy ősi múmia feltárásáról szólt, sokkal inkább egy vadonatúj tömegpusztító fegyver megtalálásáról.

A feljegyzések szerint ugyanis a szovjetek úgy sejtették, az ősi Egyiptom olyan fejlett technológiát birtokolt, hogy azt katonai célokra felhasználva szuperhatalommá tette volna a Szovjetuniót. Mindennek célja tehát a megtévesztés volt, az ügyes ürüggyel pedig a KGB észrevétlenül tevékenykedhetett az ősi síroknál.

Ahogyan az már több sírkamra feltárásánál is előfordult, olyan mérgek szabadultak fel a helyiségben, hogy a felfedezők súlyosan megbetegedtek, majd meghaltak.

Mivel az egyiptomi és az orosz hírszerzés szorosan összefonódott a politikai helyzet miatt, a KGB rögtön tudomást szerzett az érdekes leletekről. A két férfi egy ismeretlen alakról beszéltek, akit valamilyen ide látogató istenségnek szólítottak.

Eleinte azt hitték, egy egyiptomi isten képe zaklatta fel ennyire a férfiakat, ám az igazság merőben más volt, mint amit elképzeltek.

Az Isis projekt a legfontosabb futó üggyé vált a KGB és az egyiptomi titkosszolgálat körében. Az akta a szigorúan titkos minősítést kapta, hiszen attól tartottak, amint megjelenne a CIA, tudomást szereznének az eredeti tervről.

Egyes feljegyzések szerint a sírkamra falaiból olyan taszító erő áradt, hogy lehetetlenség volt megérinteni, vagy hozzáérni.

A hieroglifák arról tanúskodnak, hogy minden isten a csillagok közül szállt alá, ráadásul a holtából feltámadt Ozirisz például egy különös hajón tért vissza, hogy tudást és bölcsességet biztosítson az egyiptomi nép számára.

Miután felfedezték a mérgeket, a kutatók már speciális, gázmaszkkal ellátott védőruhában tárták fel a sírkamra többi részét.

Érdekes tény még, hogy állítólag többen is jelezték, hogy felismerik valamely rokonukat a felvételeken.

Persze, csupán kevesen tudták bizonyítani, hogy valóban közük lett volna valamilyen rokoni szál kapcsán a kutatókhoz. Különös „véletlen”, hogy a KGB feljegyzései sosem kerültek nyilvánosságra, a legtöbb szemtanú pedig vagy eltűnt, vagy meghalt.

Könnyen lehet, hogy az úgynevezett fekete ruhások hallgattatták el őket, akik állítólag a városi legendák szerint azon dolgoznak, hogy a földönkívüliekkel kapcsolatos szivárogtatások minél később kezdődjenek el.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.