CímlapsztorikÉrdekes világ

Károly király boríthatja a teljes igazságot a földönkívüliekről – Jön a Nagy Felfedés?

Földönkívüli világvallás előkészítése zajlik?

Mark Christopher Lee dokumentumfilm-készítő szerint a királynak, akinek néhai édesapja érdeklődött az UFO-k iránt, nyomást kell gyakorolnia a kormányra, hogy készítse fel a nemzetet az idegenekkel való első érintkezésre.

A dokumentumfilm készítő szerint Károly királynak rá kell kényszerítenie a kormányt, hogy nyilvánosságra hozza a brit X-aktákat, hogy felkészítsék az embereket az idegenekkel való kapcsolatfelvételre.
Mark Christopher Lee új műsora azt vizsgálja, hogy a földönkívüliek létezése milyen veszélyt jelenthet a vallásra.

Hirdetés

Szerinte az anglikán egyház fejeként Károlynak “kötelessége, hogy hívők millióit készítse fel” a földönkívüli élet felfedezésének hatására.

A földönkívüliek magukkal hozhatják saját isteneiket, amelyek veszélyeztethetik a meglévő hagyományos emberi hiedelmeket.

Mark, akinek új UFO dokumentumfilmje, a “God Versus Aliens” augusztus 10-én került bemutatásra a Sky csatornán, azt szeretné, ha az Egyesült Királyság követné az Egyesült Államokat, és nyilvános meghallgatásokat tartana a közeli találkozások kivizsgálására.

Azt mondta:

“Károly király érdeklődést mutat az ufók iránt, amelyet apja, néhai Fülöp herceg hagyott rá.”

Felszólítom királyunkat, hogy gyakoroljon nyomást Rishi Sunak miniszterelnökre, hogy a nyilvánosság elé tárja az igazságot arról, amit az Egyesült Királyság tud az UFO-król.”

“Nyomást kell gyakorolnia az Egyesült Államok kormányára és más kormányokra is világszerte.”

“Ez nem csak az Egyesült Államokat érinti, hanem világméretű jelenség.”

“A világ emberei megérdemlik, hogy ismerjék az igazságot.”

Hirdetés

“Az anglikán egyház fejeként kötelessége felkészíteni az egyház követőinek millióit szerte a világon arra a hatásra, amely felfedi, hogy nem mi vagyunk az egyetlen érző élet a világegyetemben.”

Daniel Thompson tiszteletes, az anglikán egyház gyakorló papja azt mondta, hogy az idegenek létezésének kinyilatkoztatása hatalmas dolog lesz, és minden vallásra mélyreható spirituális hatásai lesznek.

Nick Pope szerint, aki korábban a védelmi minisztérium UFO-vizsgáló egységét vezette, az idegenek új isteneket hozhatnak, melyeket az emberek is imádhatnak.

Azt mondta: “Mi lenne, ha az idegenek elhoznák a saját isteneiket, amit mi furcsának és őrültnek tartanánk?”

“Ránk kényszerítenék ezeket?”

“Ezek azok a kérdések, amelyekkel szembe kell néznünk.

A király apját “lenyűgözték” az idegenek, miután egy szabadkőműves közeli találkozásról számolt be Fülöp nagybátyja, Lajos Ferenc battenbergi herceg birtokán 1955-ben.

Fred Briggs munkás azt állította, hogy “szédült” és “nagyon remegett,” miután egy rejtélyes erő ledöntötte a biciklijéről, amikor meglátott egy humanoidot kibújni egy űrhajóból, miközben munkába tartott.

A néhai battenbergi herceg – az Egyesült Királyság korábbi védelmi vezérkari főnöke – mesélt Fülöpnek a hampshire-i Broadlands birtokán történt incidensről.

A néhai királynő férje élete hátralévő részében titokban a földönkívülieket vizsgálta.

Könyveket gyűjtött az UFO-król, előfizetett a róluk szóló folyóiratokra és hírlevelekre, és egy ex-RAF-pilótát küldött ki, hogy az ő nevében vizsgálja meg őket.

Sőt, még szemtanúk meghallgatását is megszervezte.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!