Misztikum

14 fénylő objektumról készült videó járta be a világot – a szakértők sem tudják, mik lehetnek

Sokak szerint az égen megjelenő objektumok nem földi eredetűek. A FoxNews szakértővel elemezte a felvételt.

Senki sem tudja, és az egész világ zavarban van a nemrég Észak-Karolina közelében az óceán felett megjelenő fényekkel kapcsolatban.

A fényjelenségekre ugyanis nincs logikus magyarázat, és már szinte minden egyéb teóriát kizártnak.

Hirdetés

Egyet kivéve: hogy ténylegesen ufókról van szó, ahogyan azt a felvétel készítője is sejteti.

A felvétel akkor port kavart, hogy még a FoxNews is foglalkozott az esettel egyenes adásban.

Az adásban egy szakértőt szólaltattak fel, Luis Elizondot, aki már korábban is elemzőként jelent meg a Pentagon által hivatalosan is közreadott, korábbi ufó felvételekkel kapcsolatban.

A szakértő elmondta, hogy nem lehet beazonosítani ezeket az ócáen felett lebegő tárgyakat, így valóban ufo-nak számítanak.

Ennél tbbet ugyanakkor nem tudni.

A 14 különálló fénygömb szinte egyszerre bukkant fel, majd másfél perc után ugyanígy el is tűntek – állítja a felvétel készítője, aki egy hajón állt a jelenség észlelésekor, és épp egy közeli szigetre tartott.

“Az óceán közepén vagyunk egy hajón, a közelben semmi nincsen. Nézzék. Semmi. Nincs szárazföld.”jelenti ki a férfi a videón”

-jegyezte meg a férfi a videón.

A felvétel természetesen azonnal feltüzelte az ufóhívőket, mások józanabb véleményen vannak, és úgy vélik, valószínűleg a haditengerészet által kilőtt fáklyákat sikerült lencsevégre kapni.

Hirdetés

Íme a videó:

Az USA hadserege egyelőre hallgat a dologról,d e akár egy titkos katonai technológia tesztjei is lehettek. Ha így van, akkor viszont felmerül, hogy mik lehettek, és mi célt szolgálnak…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!