CímlapsztorikÉrdekes világ

2 napig volt Sanyika holtteste a csomagtartóban: lenyelt csontdarab miatt halhatott meg

Két napig autózott a halott kisfiúval a csomagtartóban a nevelőanya… Ilyet még a legrutinosabb, sokat megélt rendőrök sem láttak.

A rendőrség szűkszavú közleményében csupán annyi van, hogy reggel hat óra előtt tíz perccel érkezett bejelentés arról, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit pedig büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Az emberben, amellett, hogy megszakad a szíve, milliónyi kérdés vetődik fel a rejtélyes ügy kapcsán, de ezek egyelőre megválaszolatlanok.

Hirdetés

Z. Sándor és mindössze egyesztendős kishúga élt egészen januárig a családjukkal. Ekkor emelték ki őket a tizenhét éves édesanyjuktól, akit az újabb várandóssága miatt szintén „kimentettek” otthonról.

A kicsik hivatalos nevelőszülei információink szerint Baktalórántházáról költöztek Nyíregyházára. Két saját, egy 13 és egy 7 esztendős gyerekük van, ráadásul a nő állapotos.

Az anyuka családjától döbbenetes részleteket tudtunk meg a történtekről -számolt be róla a Blikk.

Úgy tudni az á beszámolójából, hogy a kisfiú valamilyen húst fogyasztott, egy csontot pedig olyan szerencsétlenül nyelt le, hogy a torkán akadt szegénynek, amitől megfulladt.

“Az unokám ugyan próbálta kivenni, de sokkot kapott és már nem sikerült neki. A kezei között halt meg a gyerek… Micsoda tragédia!”

“Annyira összeomlott és megzavarodott, hogy a holttestet betette az autójába, majd két napig kocsikázott vele Nyíregyházán.

Az elhunyt gyermek a csomagtartóban feküdt, de az egyéves kislány is vele volt. Közben a férje az anyósának telefonálgatott, tud-e valamit a hollétéről.

Aztán nagy nehezen sikerült utolérnie a feleségét, s akkor értesült arról, mi történt.

Képzelheti, mit érezhetnek most…

Hirdetés

Végül együtt mentek a rendőrségre”

mondta a Blikknek a nő.

Egy csecsemőt is találtak a kocsiban, rajta felület sérülések is voltak.

A gyermekek testén bántalmazásra utaló jeleket találtak a szakemberek, de a nevelőszülők környezete képtelenségnek tartja, hogy az édesanya kezet emelt volna rájuk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!