Misztikum

2001 szeptember 11: egy Közel-Kelet elleni háborúra való jól megszervezett csalás történt – titkok és elhallgatott igazságok

A modern történelem egyik legnagyobb szemfényvesztése.

Szeptember 11: tele megválaszolatlan kérdéssel

A világ talán legvéresebb és egyben legtöbb amerikai életet követelő terrormerénylete volt, melyet Amerika földjén követtek el.

Sokan a mai napig nem értik, és nem is hiszik el, hogy erről a jól szervezett akcióról a Pentagon és a légierő nem tudott.

Hirdetés

Mivel rengeteg az érdekes, soha meg nem válaszolt kérdés, azonnal felmerültek a különféle összeesküvés elméletek, melyek mögött több igazság van, mint hinnénk.

Miért omlottak le olyan gyorsan az ikertornyok, egyedüliként a történelemben acélvázas felhőkarcolókként? Miért tűnt úgy, mintha irányított robbantás zajlana?

Miért nem tett semmit egyetlen hatóság sem, holott az FBI-nak HÓNAPOKKAL a merénylet előtt voltak információik egy lehetséges terror akcióról?

És még sorolhatnánk…

Ijesztő válaszok: a legnagyobb szemfényvesztés

Sokak szerint 2001 szeptember valójában a valaha volt legnagyobb modernkori szemfényvesztése a történelemnek.

A legtöbb vélemény szerint belső munka lehetett, melyet az amerikai bankárkaszt “rendelt meg”, majd hajtatott végre egy false flag, azaz hamis zászlós hadműveletként.

Ezért nézhettek félre látványosan a hatóságok, és azon az ominózus napon is ezért volt óriási a fejetlenség, a légierő ÓRÁKAT pocsékolt el, és óriási volt a zűrzavar az első gép becsapódása után…

9/11 és a közel-keleti háborúk

Ennek során pedig az egész amerikai civilizációt megvezették és egy alapvetően békés, Közel-Keleti világ ellen hangolták.

Az egész 9/11 táptalaját szolgálta egy mérhetetlen gyűlöletnek, amit aztán sikeresen tudtak becsatornázni egy nagy háborúba Afganisztán, Irak és a “többiek” ellen.

Hirdetés

Számtalanszor írtunk már arról, hogy a Közel-Keletre az USA mindig is úgy tekintett, mint kiapadhatatlan kőolaj forrásokra.

A valóság az, hogy szeptember 11 merénylete nem merénylet volt, hanem egy belső munka.

Egy az amerikai bankárkaszt állta megrendelt akció, egy false flag hadművelet, mely előkészítette a háborút Irak, Afganisztán ellen.

Az adósság alapú pénzrendszer kiterjesztésének mérföldköve volt a kereskedelmi ikertornyok és közel 3 ezer ember “elpusztítása”

Egy olyan Belső Munka volt, melyet a pénzügyi réteg idézett tehát elő, és a nagypolitikát vette rá arra, hogy a háborús kommunikációval végül becsatornázza a szeptember 11. nyomán keletkezett civil gyűlölethullámát az afganisztáni háborúba.

Másképpen talán nem is tudták volna mozgósítani az alapvetően a hidegháború óta háborúellenessé szelídült amerikai társadalmat.

Egyúttal mesterterv a szabadságjogok megnyirbálása érdekében

Ne feledjük azt sem, hogy az olajháború mellett Amerikának, pontosabban az amerikai politikai elitnek volt még egy nagy érve szeptember 11 mellett.

Ezek után a terror ellenes harcra hivatkozva a patriot act nevű törvénnyel kvázi legalizálni tudták a tömeges megfigyelést.

Mindent a polgárok biztonsága érdekébe – hangoztatták, közben bedrótozzák az amerikai családok hálószobáit is, persze csak átvitt értelemben… habár, soha nem lehet tudni, hiszen a nappalikban lévő tévék kis átalakítással azonnal lehallgató készülékként funkcionálnak több tech-cég véleménye szerint is.

Vagyis 2001 szeptembere egy korszak vége volt. És egy új világ születése, melyben titkon mindent kontroll alatt tartanak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!