CímlapsztorikÉrdekes világ

2022: A járvány vége, Trumpot letartóztatják, ufók igázzák le a Földet

Megdöbbentő jóslatok láttak napvilágot a következő esztendővel kapcsolatban. Szerintetek megtörténhet?

A Föld jövője meg van pecsételve és jövőre a bolygónkon uralkodó jelenlegi káosz mellett még egy idegen invázióval is szembe kell néznünk?

Könnyen lehet, hogy igen.

Hirdetés

Ahogyan az lenni szokott ilyenkor év végén, sorra jelennek meg külfölféle nagy alakokhoz, jósokhoz, asztrológusokhoz köthető jóslatok.

Ezek között több olyan is akad, akik korábban viszonylag pontos jóslatokat tettek, tehát érdemes lehet rájuk odafigyelni.

Nostradamus például mérhetetlen emberi szenvedést jósolt 2022-re, gazdasági összeomlást, valamint aszteroidák pusztítását is.

A 2022-es évvel kapcsolatban a legnépszerűbb jóslatok között tartják számon azt, hogy Trumpot börtönbe fogják zárni, miután elítélik majd.

Biden lemondhat az elnökségről

Ez is egy olyan jóslat, ami többször felvetődött már, egyrészt a kora miatt, másfelől az őt övező megosztottság miatt. Régóta beszélik a rossz nyelvek azt, hogy Biden talán ki sem tölti majd a 4 éves ciklusát, és Kamala Harris lehet a jogutódja majd.

Véget ér a járvány

Valamennyi jóslat azt vetíti előre, hogy 2022 lesz a járvány éve immáron véglegesen. A szakértők szerint ennek egy az ötvenhez az esélye, míg mások szerint az omikron megjelenésével hacsak nem jön egy súlyosabb mutáció, akkor 2022 második felére egy náthává szelídül a koronavírus járvány.

Földönkívüliek inváziója

Az egyik legizgalmasabb prófécia szerint 2022-ben idegenek érkeznek a Földre. Senki sem tudja, hogy egy kapcsolatfelvétel lesz inkább, vagy egy csillagközi leszámolás a civilizációnkkal.

Sokan inkább az utóbbitól tartanak, és számos korábbi jóslat is szól arról, hogy idegen invázió éri a Földet, és az emberiség hosszú időre rabszolgasorba kerül egy másik, fejlettebb civilizáció által.

Hogy mit tartogat a jövő, azt hamarosan megtudjuk, ugyanis néhány napra vagyunk csupán attól, hogy 2022 első napjai elkezdődjenek…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!