CímlapsztorikÉrdekes világ

Emberevő szörnyek, örök sötétség és új pápa vár az emberiségre Nostradamus szerint

A híres próféta ijesztő jóslata szerint már nincs sok hátra, hogy az emberiség még idén, 2023-ban belépjen a végkorszakba.

Nostardamus szerint 2024-ben igazi katasztrófa várhat az emberiségre.

Ráadásul mivel eltelt az év fele, számot vetettek róla, mennyi idénre vonatkozó eddigi jóslata jött be, a helyzet pedig rendkívül aggasztó.

Hirdetés

A híres jós ugyanis előre látta a jelenkor folyamatait, méghozzá tűpontosan…

Nem csak az egyre közelgő globális éhínséget látta, de az azt megelőző, jelenleg is minden országt sújtó gazdasági válságot is.

Sokan 2023-ra saccolták azt az évet, amikor Európát háború éri, ez valójában egy beteljesedett jóslatnak tekinthető, hiszen az orosz‒ukrán konfliktus egyértelműen erre utalhat.

“Az égi tűzből a királyi építményre. Mikor a Mars fénye kialszik. Hét hónap nagy háború, emberek halnak meg a gonoszság miatt. Rouen, Evreux, a király nem fog elbukni

– olvasható az újabb jövendölés, mely 2024-re érthető.

Azonban az immár több mint egy éve tartó háború erre nem vonatkozhat, hiszen ennek a jóslatnak konkrét időkerete van, méghozzá hét hónap. Így akik komolyabban tanulmányozzák a próféciákat arra is gondolhatnak, hogy az orosz‒ukrán helyzet akár tovább eszkalálódhat.

A legriasztóbb azonban a kannbiál “szörnyekre” és az örök sötétségre utaló jóslata, mely még előttünk áll.

A búzatábla olyan magasra fog emelkedni, hogy az ember megeszi majd embertársait

Bármilyen morbid és drámai is ez a feljegyzés, világosan látható, hogy a megélhetési költségek növekedése egyre nagyobb kétségbeeséshez és viszályhoz vezethet.

Hirdetés

A kannabalizmusra utaló sorok és szavak azonban számos jövőkutatót megriasztottak.

Egyesek szerint neme világi démoni lények fogják elárasztani a bolygót, amik emberi hússal fognak táplálkozni.

Mások szerint ez egy egyértelmű utaláűs egy zombi apokalipszisre, ahol a fertőzött emberek egymást kezdik majd megenni.

Negyven évig nem lesz látható a szivárvány. Negyven évig minden nap látható lesz. A szikkadt föld egyre szárazabb lesz, és amikor meglátják, nagy áradások lesznek.

Annak ellenére, hogy ezen sorok az apokaliptikus katasztrófák egész tömkelegére utalhatnak, mégis a “kiszáradt” tájak és a “nagy áradások” leginkább a globális felmelegedés hatásaira utalnak.

Nostradamus egyértelműen megjövendölte a klímakatasztrófát, aminek a szakértők szerint valóban a peremén állunk.

António Guterres, az Egyesült Nemzetek Szervezetének főtitkára 2022 szeptemberében rendkívül vészjóslóan fogalmazott. Véleménye szerint itt az idő, hogy végre cselekedjünk, ugyanis senki sincs védve a klímaváltozás okozta természeti katasztrófáktól.

Vagyis hamarosan lehet, hogy 40 évig nem lesz látható a szivárvány és az éghajlat globális szinten fog úgy összeomlani, hogy abba több milliárd ember fog belepusztulni.

Végezetül pedig a jóslat arról is említést tesz, hogy a katolikus egyház egy új pápát választ, aki megosztottságot fog az egyházban okozni.

Ez utóbbi azért érdekes, mert sokak szerint Ferenc pápát az utolsó vatikáni pápa fogja követni, akinek az “uralma” alatt Róm,a leromboltatik és a rémület király lejön a Földre.

Majd ezt követően következik be Krisztus második eljövetele.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!