CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

3 napig volt kómában Zoé: “Láttam és éreztem mindent, de egy másik síkon, mint a valóság”

Döbbenetes történetet mesélt el Zoé arról, hogy egy tragikus balesetet követően hogyan került kómába és mit is érzett és látott “odaát”.

Beszámolója, az általa elmondottak bár ellent mondanak a tudománynak, a még sokkolóbb az egészben az, hogy bizonyították is a rokonok, hozzátartozók és az őt kezelő orvosok is.

A tudomány jelen állása szerint képtelenség a kómában azokat érzékelni amikről ő tűpontosan beszámolt.

Hirdetés

Figyelem, egyesek világnézetét felkavaró beszámoló fog következni a Bangkokban élő magyar lánytól.

Zoe 14 évesen költözött ki családjával a thai fővárosba, ahol komoly baleset érte egy barátokkal töltött este során.

A fiatal lány, minden tinire jellemző bátorsággal ugrott rá egy mozgó autó hátuljára, amikor lecsúszott az egyik lába, és erősen beütötte a fejét, majd lezuhant.

Az eset után Zoe agyában hematóma keletkezett, a fiatal lány azonban csodával határos módon mégis túlélte.

Ekkor a műtét idejére három napig mesterséges kómába helyezték, melynek ideje alatt olyan dolgokat tapasztalt és látott, amiket nehéz megmagyarázni, és amely történések a későbbi életére is nagy hatással voltak.

A műtét idejére három napig mesterséges kómába helyezték, melynek ideje alatt olyan dolgokat tapasztalt és látott, amiket nehéz megmagyarázni, és amely történések a későbbi életére is nagy hatással voltak.

Gyakorlatilag nem csak arra emlékezett, ami körülötte történt, de azokat az ismerőseit is érzékelte, akik csak gondoltak rá, ám meglátogatni nem tudták.

Zoé elmondása szerint a kóma alatti látomása csupán a kezdete volt valaminek, ami már régóta az élete része.

A fiatal lány mindig is spirituális lélek volt, de nem igazán foglalkozott azokkal a megérzésekkel és üzenetekkel, amiket az élettől kapott.

Hirdetés

Amikor azonban Hollandiában kezdett egyetemre járni, minden megváltozott.

“Van, aki az ilyen mélypontok után azt mondja megtalálta Istent. Én magamat találtam meg”

-jelentette ki.

Hiszem, hogy van valami energia, telepátia, vagy valamilyen kollektív kötelék az emberek között. Van egy energia, ami minden alatt van.

Ez adott teret arra, hogy anno a kóma alatt lássam azokat is, akik csak gondolnak rám, de nincsenek igazából Bangkokban

– árulta el.

Nagyon sokan írták, hogy köszönik, hogy elmondtam, mert nem gondolták volna, hogy ilyen van. Illetve volt két lány, akik megírták nekem, hogy amikor ők kómában voltak, ők is úgy érzékelték, mintha egy mezőn lennének. Talán ez is azt bizonyítja, hogy van valamiféle kollektív tudat, amihez kapcsolódnak a kómában fekvők

– tette hozzá.

“Amikor az apukám látogatott meg a kórházban, amíg kómában voltam, azt én úgy láttam, mintha épp egy sárga virágokkal teli mezőn sétálnánk, és ő felolvasna nekem egy írást.

Majd amikor felkeltem, akkor láttam, hogy ugyanolyan sárga virág van az ágyam mellett letéve, mint amit kómában fekve láttam a mezőn, és egy felbontatlan levél várt, amit kinyitva láttam, hogy ugyanaz a szöveg van benne, amit apukám olvasott nekem fel a víziómban.”

Zoé nem csak azokat látta, akik meglátogatták őt, de azokat is, akik gondoltak rá vagy aggódtak érte.

“Kómában fekve úgy láttam, mintha meglátogattak volna engem olyan ismerősök is, akik nem is tartózkodtak Bangkokban.

Ezt akkor nem értettem, de amikor felkeltem, akkor láttam, hogy szinte mindenki, akit láttam, az rám írt és aggódó üzeneteket küldött nekem.

Tehát valahogy megéreztem őket, és kapcsolódott a tudatunk egymáshoz”

– meséli a fiatal lány, aki azt is elmesélte kollégánknak, hogy amíg MRI-t végeztek rajta, azt ő úgy élte meg kómában fekve, mintha egy rakétában ülne.

“Szeretném megmutatni az embereknek, hogy amit keresnek, azt meg fogják találni. Meg kell tanítani magunknak, hogy a jót keressünk, a szeretetet és a gyönyört. Mert ha azt keresünk, akkor azt találunk és kreálunk is”

– emelte ki Zoé.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!