Misztikum

500 ezer éves ősvárosok fényei a Hold sötét oldalán: a bizonyíték, hogy Hold nem az aminek látszik…?

A Hold sötét oldala egy több százezer éves, talán ma is működő civilizáció nyomait fedi el az emberiség elől?

A Hold titokzatos sötét oldala

Kevésbé ismert tény, hogy a Hold egy adott oldala soha nem látható a Földről. Sötét oldalnak is nevezik, de valójában nem azért, mert ne érné napfény.

Hanem azért, mert ha éri is, ebből soha nem látunk semmit, és mivel nem látunk rá a Földről, egy sötét zónának tekinthető, ráadásul a Hold és a Föld viszonyából adódóan amúgy is gyakran van “árnyékban”.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedekben rengeteg különféle összeesküvés látott napvilágot arról, hogy mi is lehet a Hold ismeretlen oldalán.

Egy 1968-as felvétel borzolja a kedélyeket

Egy 1968-as felvétel szivárgott ki korábban melyen a Hold sötét oldala látható állítólag,m és hatalmas fények a felszínén.

Ezek a fények pedig sokak szerint gigantikus kiterjedésű városok, Holdon kiépített metropoliszok fényei lehetnek.

A NASA ugyanis titkos missziókat hajtott végre a Hold körül és a Holdon több ízben és még Neil Armstrong Holdra szállása után

– állítják.

500.000 éves Holdvárosok

Ezek a városok egyes információk szerint földönkívüliek által létrehozott bázisok voltak, melyek közel 500 ezer éve folyamatosan működnek, és közel fél millió éve építették ezeket az ott lakó civilizációk.

A Holdon állomásozó “lakók” fő feladata az emberiség fejlődésének szemmel tartása, és ha kell, a fejlődés menetébe való beavatkozás.

A titkos roswelli aktákhoz egykor hozzáférő kormányzati kulcsemberek között nyílt titok, hogy a Roswellben 1947-ben lezuhant csészealj a Holdról származó cirkáló lehetett.

Hirdetés

A NASA és a Pentagon látókörébe ezután került a Hold, amikor rájöttek, honnan származik és az idegenek felvették a kapcsolatot az emberiséggel – sejtik az összeesküvés elmélet hívei.

Fejlett civilizációk nyomai égi kísérőnkön

A felvételen meg lehet figyelni hatalmas kiterjedésű, hosszú világító csíkokat, vonalakat is, ezek sokak szerit utak.

Valóban idegen civilizáció élne a Holdon, mely minket figyel?

Egyesek szerint ők akadályozták meg annak idején a hidegháború fenyegetésében a harmadik világháború kirobbanását, és több nukleáris katasztrófát is elhárítottak titokban.

Mások szerint az egyetlen magyarázat a fényekre az, hogy emberi bázisok vannak létrehozva rajta, melyről stratégiai szempontok miatt hallgatnak a világnak.

A szkeptikusok szerint vagy egy hamisítványról van szó, vagy a Hold sötét oldalán fluoreszkáló anyagok világítanak, és keltik idegen városok illúzióját.

Bármi is az igazság, rejtélyes módon alig kerülnek ki retusálatlan fotók a Hold sötét oldaláról.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.