CímlapsztorikEgészségünk

Asztalunkra tett mérgek: műhússal és GMO szeméttel tömik a gyerekeinket – jönnek az elrákosodó generációk?!

A mérgezett és feldolgozott élelmiszerek okozzák a rákos megbetegedések drámai növekedését – állítják a kutatók.

Az élelmiszeripar pedig vastagon benne van…

Civilizáció és népbetegségek, és a rettegett rák

Rengeteg tényezőtől alakulhat ki rák egy ember szervezetében, ezt a tudósok is nagyon jól tudják.

Hirdetés

Azonban az utóbbi időkben egyre inkább afelé terelődik a szakemberek gyanúja, hogy az ételeinkben kell keresni a hibát.

Megfigyelték, hogy a civilizációs életmódot, életvitelt folytató emberi közösségekben drámai mértékben ütötte fel a fejét a rák a világ szinte minden táján.

Ellentétben azokkal az ősközösségekkel, ahol a természetből szerezték be a napi táplálékot, és mindenféle tartósító, valamint vegyszermentes módon étkeztek.

A hunzák vagy más ősi törzsek körében nem ritka a 110 éves életkor, és az átlagéletkor is igen magas.

Emellett 70 éves korukig fittek és egészségesek, és a rák fogalma ismeretlen számukra, akárcsak a klasszikus eszkimó közösségekben.

Egy 50 éven át tartó kutatás során figyelték meg, hogy később a nagyvárosokba és fejlett országokba betelepülő eszkimó családok körében gyors ütemben ütötte fel a fejét a rák, az allergia és egyes bélbetegségek.

Az ételek szerepe tehát egyértelmű és tagadhatatlan…

Ételekkel mérgezzük a szervezetünk

A szakértők szerint a húsok fogyasztása nagymértékben hozzájárult a rák kialakulásához, noha van egy egészséges mértéke, amikor ég nem okoz gondot.

A húsokkal mások szerint inkább az a gond, ami az élelmiszeripar boszorkánykonyháján keresztül – vagy által – történik velük.

Hirdetés

A húsokat ugyanis vegyszeresen fürdetik, káros anyagokat, nátriumot és glifozátot adnak egyes termékekhez, és nem csak a húsokhoz.

A zöldségek egy része GMO, azaz genetikailag módosított, melyekről ma már tudni lehet, hogy képesek az emberi DNS-t is átalakítani, ergo mutációkat okozni benne.

Ez pedig szintén a rák melegágya lehet.

Arról nem beszélve, hogy a mesterségesen beérlelt és felfújt paradicsomok, saláták, egyéb gyümölcsök és zöldségek mit tesznek a szervezetünkben, mert még kadmiumot és annak származékait is tartalmazzák, melynek több évtized a felezési ideje…

Ezek pedig folyamatosan ott halmozódnak a bélrendszerünkben és a gyomorban, mint egy időzített bomba, ami rákot okoz.

Az élelmiszeripar eltusolja a legmegrázóbb eredményeket

Az élelmiszeripar mindezzel tisztában van. Tudják a legújabb eredményeket, sőt, vannak oylan gyanúk, melyek szerint már a kétezres években tudtak egyes általuk használt vegyszerek és tartósítók daganatokat okozó hatásairól.

A profit azonban közbeszólt, és túl nagy átalakításokkal és lemondásokkal járt volna a tömegtermelés szempontjából.

Ezzel az emberiség elleni legnagyobb bűnt követték el.

Gyakorlatilag szisztematikusan a profithajhász szemlélet miatt mérgeznek világszerte százmilliókat.

Persze ezért az FDA – Amerikai Élelmiszeripari és Gyógyszerügyi Hatóság – egy szót sem szól, hisz kéz-kezet mos.

Mindenki jól jár, mert az egészségügyet és a mögötte álló gyógyszeripart a betegek tartják el. Ehhez pedig “jól jön” az ételek okozta civilizációs népbetegségek egyre nagyobb aránya…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!