Asztalunkra tett mérgek: műhússal és GMO szeméttel tömik a gyerekeinket – jönnek az elrákosodó generációk?!
A mérgezett és feldolgozott élelmiszerek okozzák a rákos megbetegedések drámai növekedését – állítják a kutatók.
Az élelmiszeripar pedig vastagon benne van…
Civilizáció és népbetegségek, és a rettegett rák
Rengeteg tényezőtől alakulhat ki rák egy ember szervezetében, ezt a tudósok is nagyon jól tudják.
Azonban az utóbbi időkben egyre inkább afelé terelődik a szakemberek gyanúja, hogy az ételeinkben kell keresni a hibát.
Megfigyelték, hogy a civilizációs életmódot, életvitelt folytató emberi közösségekben drámai mértékben ütötte fel a fejét a rák a világ szinte minden táján.
Ellentétben azokkal az ősközösségekkel, ahol a természetből szerezték be a napi táplálékot, és mindenféle tartósító, valamint vegyszermentes módon étkeztek.
A hunzák vagy más ősi törzsek körében nem ritka a 110 éves életkor, és az átlagéletkor is igen magas.
Emellett 70 éves korukig fittek és egészségesek, és a rák fogalma ismeretlen számukra, akárcsak a klasszikus eszkimó közösségekben.
Egy 50 éven át tartó kutatás során figyelték meg, hogy később a nagyvárosokba és fejlett országokba betelepülő eszkimó családok körében gyors ütemben ütötte fel a fejét a rák, az allergia és egyes bélbetegségek.
Az ételek szerepe tehát egyértelmű és tagadhatatlan…
Ételekkel mérgezzük a szervezetünk
A szakértők szerint a húsok fogyasztása nagymértékben hozzájárult a rák kialakulásához, noha van egy egészséges mértéke, amikor ég nem okoz gondot.
A húsokkal mások szerint inkább az a gond, ami az élelmiszeripar boszorkánykonyháján keresztül – vagy által – történik velük.
A húsokat ugyanis vegyszeresen fürdetik, káros anyagokat, nátriumot és glifozátot adnak egyes termékekhez, és nem csak a húsokhoz.
A zöldségek egy része GMO, azaz genetikailag módosított, melyekről ma már tudni lehet, hogy képesek az emberi DNS-t is átalakítani, ergo mutációkat okozni benne.
Ez pedig szintén a rák melegágya lehet.
Arról nem beszélve, hogy a mesterségesen beérlelt és felfújt paradicsomok, saláták, egyéb gyümölcsök és zöldségek mit tesznek a szervezetünkben, mert még kadmiumot és annak származékait is tartalmazzák, melynek több évtized a felezési ideje…
Ezek pedig folyamatosan ott halmozódnak a bélrendszerünkben és a gyomorban, mint egy időzített bomba, ami rákot okoz.
Az élelmiszeripar eltusolja a legmegrázóbb eredményeket
Az élelmiszeripar mindezzel tisztában van. Tudják a legújabb eredményeket, sőt, vannak oylan gyanúk, melyek szerint már a kétezres években tudtak egyes általuk használt vegyszerek és tartósítók daganatokat okozó hatásairól.
A profit azonban közbeszólt, és túl nagy átalakításokkal és lemondásokkal járt volna a tömegtermelés szempontjából.
Ezzel az emberiség elleni legnagyobb bűnt követték el.
Gyakorlatilag szisztematikusan a profithajhász szemlélet miatt mérgeznek világszerte százmilliókat.
Persze ezért az FDA – Amerikai Élelmiszeripari és Gyógyszerügyi Hatóság – egy szót sem szól, hisz kéz-kezet mos.
Mindenki jól jár, mert az egészségügyet és a mögötte álló gyógyszeripart a betegek tartják el. Ehhez pedig “jól jön” az ételek okozta civilizációs népbetegségek egyre nagyobb aránya…