Misztikum

Az idegenek egy mikroszkopikus “árnyék bioszférában” vannak jelen a Földön – állítja a Bayfordbury Obszervatórium

Régóta jelen lehetnek a Földön olyan életformák, amikről jóformán alig tudunk valamit.

Az idegenek megfigyelhetnek minket, sőt, akár kapcsolatot is felvehetnek bizonyos emberekkel.

Mi azonban nme látjuk őket, mert egy másik bioszférában vannak jelen.

Hirdetés

Ezt nevezzük “árnyék bioszférának”, egy érzékeinken kívül világ, ami annak ellenére valós lehet, hogy biológiai tulajdonságaink hiányosságai miatt nem érzékeljük.

Ezt Samantha Rolfe, a Bayfordbury Obszervatórium műszaki igazgatója állított nemrég, Dr. Helen Sharman brit űrhajós kijelentésére, miszerint az idegenek már rég itt lehetnek a Földön, csak nem látjuk őket.

Szerinte az idegenek biokémiája annyira eltérhet az általunk ismerttől, hogy ez lehetetlenné tenné, hogy érzékeljük – ezáltal pedig azt is, hogy megfigyeljük őket.

Erre az egészre ráadásul e gy másik, korábbi felfedezés -melyet nem vertek nagy dobra, valamilyen szinten pedig el is tusoltak – szintén ezt bizonyíthatja.

Dr. Santilli, az American Journal of Modern Physics folyóiratban megjelent cikkéből kiderül, hogy legalább kétféle

Láthatatlan Földi Entitást észleltek.

Az egyik sötét, vagyis a digitális kamerával készített felvételen fényes háttéren jelentkező sötét alakként észlelhető, a másik pedig világos, ami ennek éppen az ellenkezője.

Mégis hogyan derült ki a dolog, ha nem látjuk őket?

Egyszerű:

Hirdetés

Santilli egy saját magáról elnevezett teleszkóppal tette a felfedezést, amit kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy bizonyítékokat találjanak az antianyag galaxisok, az antianyag kozmikus sugárzás és az antianyag aszteroidák létezésére.

Dr. Santilli egyelőre még függőben lévő szabadalma konkáv lencséket használ, amelyek szerinte képesek szabad szemmel nem látható életformák megfigyelésére.

„Ez egy izgalmas felfedezés. Még nem tudjuk, hogy mik ezek a szabad szemmel vagy hagyományos teleszkóppal nem látható entitások, de a Santilli teleszkópra felszerelt kamerákkal jól láthatók.”

A professzor szerint ráadásul ezek a lények folyamatosan kémkednek utánunk, figyelnek minket.

„Arra a kérdésre, hogy mik ezek az entitások, a kormánynak kell megadni a választ, mert akármik is legyenek, úgy tűnik, jogtalan megfigyelést végeznek bizonyos érzékeny polgári, ipari és katonai létesítményeknél.”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!