CímlapsztorikÉrdekes világ

Elszabadultak az indulatok a bika-nevű halálos szer kapcsán!

Egymásnak estek a magyarok, van aki szerint megérdemlik akik belehaltak, mert fogyasztották!

Ti mit gondoltok?

A gond ott kezdődik, hogy a legrosszabb, hogy bárki italába vagy akár ételébe is belekeverhetik észrevétlenül…

Hirdetés

Állítólag ugyanis színtelen, szagtalan, és nem lehet érezni sem az ízét, ha belekeverik valamibe.

Még aggasztóbb az egészben, hogy járványszerűen terjed Magyarországon.

Budapest mellett már vidéken is megjelent, több mint 21 ember halt már meg tőle, köztük sokan lassú, fájdalmas agónia közepette.

Maga Zacher Gábor is azt nyilatkozta az esetek kapcsán, hogy részben még ők is és a hatóságok is sötétben tapogatóznak a szert illetően, nehéz meghatározni az összetételét.

Egy biztos: mindenkire veszélyt jelenthet, aki fogyaszt belőle.

A magyarok egy része azonban egymásnak esett a szer és a vele kapcsolatos hírek, halálesetek kapcsán.

Az egyik tábor ugyanis azt hangoztatja, hogy megérdemelte a halált, aki fogyasztott belőle, a másik tábor szerint viszont nem az áldozatokat kellene okolni, hanem azokat, akik a szert eladták nekik, tudván hogy egy ismeretlen, új szert adnak ki a kezeik közül.

“A hozzáállásokon csak ámulok…. megérdemli, aki fogyasztja? Belegondoltál abba, hány gyereket lehet beetetni egy jó dumával? A te gyerekednek van 150 Ft-ja? Kíváncsi természetű? Ennyi elég a bajhoz, s minden más tényező jelentéktelen.

Egyetlen nevelés sem tökéletes, honnan tudod, hogy ezt nem latja meg a gyerekeden a dealer? Meglátja, ebből él. Főleg ha az osztálytársa az. Nem szert, hanem érzést fog ígérni neki, amire vágyik. PONT AMIRE VÁGYIK.”

Hirdetés

-jegyzi meg egy kommentelő.

Vannak, akiknél a kannabisz is szóba kerül:

“Nagyon szomoru fiatal gyerekek 150 ft-jara kivancsiak az emberek attil nem lesz tobbpenzuk szerintem a masik dolog miert kell ilyet arulni amitol mrghalnak az emberek?

Nem is akarjak ezt meg szuntetni eszuk agaban sincs ha ez lenne a cel akkor legalizalnak magyarorszagon a marihuanat errol ebyjt tovabbi szep napot…”

“NEM SAJNALOM OKET..!!! Senki nem kenyszeriti oket ara hogy drogozanak. Raadasul tudjak is hogy milyen veszelyes..!!! Szabadakaratukbol halnak meg…”

-írja egy másik tábor kommentelője.

Szerintetek kinek van igaza?

A gond szerintünk az ezzel az egésszel, hogy sok esetben ártatlanok halnak meg benne, hiszen ezek az emberek rádumálják őket, bár tény, hogy nem mindenkit kell rábeszélni, főleg ha már drogfüggő.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!