CímlapsztorikEgészségünk

A csirke mérgező részeit rengeteg magyar fogyasztja, pedig a kutatók szerint nem lenne szabad!

Te tudtál ezekről?

A csirke bizonyos részei rengeteg felgyűlt káros anyagot, “mérget” tartalmaznak!

Nemcsak egészségtelenek a legújabb kutatások szerint, de károsak lehetnek a szervezetünkre.

Hirdetés

A csirkének ugyanis több olyan része van,a mi kifejezetten nem javasolt fogyasztásra, vagy rendszeresebb fogyasztásra.

Fej – káros méreganyagok

Élete során a tyúk számos nem túlságosan hasznos, sőt, akár kifejezetten toxikus anyagot fogyaszthat, és ezek a méreganyagok felhalmozódnak a madár agyában.

Sok fej fogyasztása miatt az agyban lévő káros anyagok bejuthatnak az emberi szervezetbe is, károkat okozva.

Csirkebőr – magas koleszterin

Ez a legmegdöbbentőbb, mivel nagyon sokan szeretik a magyarok közül.

Tartalmaz ugyan egy kevés kollagént, ami javítja a bőrünk állapotát, de sokkal de sokkal több zsírt tartalmaz, ami rövid idő alatt tudja hirtelen megnövelni a koleszterinszintet.

Csirkefarhát – baktériumok, paraziták

Ez az a testrész, ami nagyon közel van ahhoz a részhez, ahol az állat ürít. Éppen ezért tele lehet parazitákkal és baktériumokkal, ezért nem alapos főzés esetén ezek az emberi szervezetbe juthatnak.

Azt is fontos tudni, hogy a püspökfalat szinte teljes egészében zsírszövetből áll. Ez pedig megint csak negatívan befolyásolhatja a koleszterinszintet.

Tüdő – baktériumok, férgek, paraziták

A tüdőben sok olyan baktérium halmozódhat fel, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. ég ha magas hőmérsékleten készítjük is el, akkor sem pusztul el az összes mikroorganizmus…

Csak azok, amelyek érzékenyek a hőmérsékletre.ű

Hirdetés

A szervezetünkbe jutva hosszabb távon is megbetegíthetnek minket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!