Naponta egy gerezd belőle és soha semmi bajod – 14 hatás, amit nem mondanak el róla az orvosok…
Ha naponta kúraszerűen beiktatod az étrendedbe, legalább 14 óriási pozitív egészségügyi hatással fog járni, mutatjuk!
Valamennyi orvosi tanulmány igazolja a hatásait, mégsem verik nagy dobra.
Miért is vernék? Hiszen soha ilyen nagy számban nem zabálták még az emberek a különféle fájdalom és egyéb betegségek elleni tablettákat, a gyógyszeripar pedig köszöni szépen, dollármilliárdokat keres az emberek tudatlanságán…
Pedig gyakorlatilag az “orrunk előtt” vannak azok a természetes “gyógyszerek”, melyek megelőznek valamennyi betegséget.
A fokhagyma az egyik legerősebb egészségvédő növényünk.
Erőteljes antioxidáns és gombaellenes tulajdonságai küzdenek a szabadgyökök ellen, amelyek szívbetegséget, rákot vagy akár Alzheimer-kórt is okozhatnak.
A fokhagyma rengeteg tápanyagot tartalmaz, amelyek fontosak a szervezet megfelelő működéséhez.
A reggel, éhgyomorra fogyasztott nyers fokhagymának számos egészségügyi hatása van, hogy csak néhányat említsünk:
• Rákellenes hatása van;
• Csökkenti a rossz koleszterin szintjét a vérben;
• Megakadályozza az érelmeszesedést;
• Csökkenti a vérnyomást;
• Csökkenti az oxidatív stresszt;
• Javítja a keringési rendszer egészségét;
• Potencianövelő;
• Stabilizálja a vércukorszintet;
• Növeli az immunitást;
• Megakadályozza a Candida gombák által okozott fertőzéseket;
• Elősegíti az ásványi anyagok felszívódását;
• Csökkenti a máj zsírosságát;
• Természetes antibiotikum;
• Enyhíti az ízületi porckopást (osteoarthritis);