CímlapsztorikEgészségünk

A tartósítószerek nem növelik az élettartamot, éppen ellenkezőleg – Dr. Csicsor János, Jakab István

Konzervált halál, élelmiszerekbe rejtve? Futószalagon gyártott szemetet etetnek velünk!

Életellenes anyagok az élelmiszerekben

A kereskedelemnek ma az a fontos, hogy egy “élő” anyagopt folyamatosan tudják árulni, hogy ezt ráírhassák, hogy bio, és ehhez hasonló hangzatos kifejezések.

Értelmezhetetlen az, ami ma az élelmiszer futószalagján látható.

Hirdetés

3-4 hónapig elálló joghurtok, több évig meg nem romló konzervek, penészálló termékek… életellenes anyagok vannak az élelmiszerekben.

Ezeket az életellenes konzerváló anyagokat ma már nagyon nehezen tudjuk kikerülni, mert szinte mindenbe beépítik.

Sokak szerint ezért van az, hogy az emberek általános egészsége a kétezres éveket követően lass hanyatlásnak indult.

Le sem bomló holttestek

A vége pedig az, hogy amikor az embereket eltemetik, és 8-10 év múlva exhumálják őket, még mindig fel lehet őket ismerni, mert annyira sok tartósítószer halmozódik fel a szervezetükben.

Ez már bizonyított tény, melyet kutatások is alátámasztanak.

A megfigyelések szerint a holttestek a kétezres éveket követően nagyon nehezen bomlanak el, és sok közülük úgy mumifikálódik, mintha formalinban úszna.

Életellenes létezés?

Létezésünk már már eljutott abba a stádiumba, amit úgy fogalmazhatunk meg, hogy életellenes.

Megöljük az élő dolgokat, ugyanakkor a halálunk után a rengeteg elfogyasztott tartósítószernek köszönhetően még évekig nem bomlunk le.

Dr. Csicsor János és Jakab István beszélgetése, amit mindenkinek érdemes meghallgatnia, megnéznie, aki szeretne sokkal tudatosabban élni és étkezni.

Hirdetés

Mert manapság különösen igaz a mondás: az vagy, és azzá válsz, amit megeszel.

Mi az élet mozgatórugója?

Mit jelent az, hogy él valaki?

Mit jelent az anyag élő állapota? Kik az élet hordozói és ki a főnök?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!