CímlapsztorikÉrdekes világ

Lily Nova: találkoztam a kék idegenekkel, üzenetük van az emberiség számára

Kék idegenekkel találkozott, UFO-kat fényképezett és kifejlesztette a hatodik érzékét. megdöbbentő története az egész világot bejárta.

Lily Nova azt állítja, hogy tanúja volt UFO-knak, és rendszeresen kommunikál kék bőrű idegenekkel. Sőt, vannak UFO képei is, amelyek alátámasztják állítását.

“Az első találkozásom az idegenekkel és UFO-kkal nagyon intenzív volt. Egyik este kimentem egy kis friss levegőre, és azonnal láttam, hogy erős fény lebeg a környéken.

Hirdetés

Elkezdtem közelről nézni, és rájöttem, hogy ez egy UFO. Pár másodperc múlva egy pillanatra félrenéztem, és amikor hátranéztem, megláttam a második hajót, ami sokkal közelebb volt hozzám.

Valójában láttam ennek a hajónak a háromszög alakját.

Az UFO-k lenyűgöző manővereket hajtottak végre, mintha meg akarnák mutatni, hogy nem közönséges repülőgépek, mielőtt eltűntek volna.”

A Mirrornak adott interjúja szerint Lily Nova 2021 óta dolgozik asztrofotósként (az éjszakai égboltot fotózza), így került a szabadba azon az éjszakán, amikor először volt szemtanúja egy UFO-nak. (1)

Állítása szerint azóta megszokta, hogy UFO-kat lát az égen, annyira, hogy az már nem ijeszti meg.

A kezdeti látogatások alkalmával Lily nem találkozott a kék földönkívüliekkel, azonban valamivel később felbukkantak előtte, valószínűleg amikor észrevették, hogy Lily már hozzászokott a hajójuk megjelenéséhez.

“Az egyik első lény, akit megláttam, egy világoskék bőrű lány volt. Nem volt haja, de nagyon szép volt. Szűk, szürke ruha volt rajta, aztán láttam, hogy a társai ugyanolyan ruhában állnak mögötte.”

Lily Nova az interjú során leírta a többi idegent is, akit látott. Arany hajuk, világos bőrük és csillogó kék szemük volt.

Ugyanakkor Lily Nova azon a véleményen volt, hogy amit látott, az nem igaz, hanem az, amit más bolygók lakói meg akarnak mutatni neki.

Hirdetés

Biztos abban, hogy ezeket a látomásokat telepatikus úton továbbították az agyába, és hogy ezek az idegenek nem valódi lények. Lily úgy véli, hogy ennek az volt a célja, hogy ne sokkolja őt egy ilyen találkozás.

Azóta Lilynek számos interakciója volt és UFO-kat észlelt, amelyek állítása szerint óriási hatással voltak az életére. Lily Nova TikTok-profilját UFO-król készült fényképekkel és videókkal frissíti.

“A lehető legtöbbet kellett tanulnom.

Feladtam táplálkozási pályafutásomat, mert az UFO-kkal és az idegenekkel kapcsolatos új információk keresése iránti szenvedélyem beárnyékolta.

Nem az, amire valaha is számítottam.

Az UFO találkozásaim sokkja végül vigasztalássá változott, ahogy egyre több élményben volt részem. Úgy éreztem, kapcsolatom alakul ki velük.

Ez az élmény mindent megváltoztatott számomra. Teljesen megváltoztatta a világról alkotott nézetemet, és nagyon sokat tanultam a kozmoszról és más lényekről. Végül arra összpontosítottam, hogy terjesszem a hírt arról, amit találtam.”

Lily Nova azt állítja, hogy kifejlesztette a hatodik érzékét, valamint ösztönösen tudatában van annak, hogy mikor fognak újra megjelenni.

Szerinte az idegenek egyfajta üzenetet, ultimátumot küldtek az emberiség számára:

Vagy kilépünk az önpusztítási spirálból, vagy mi magunk leszünk saját fajunk elpusztítói.

Lily jelenleg “kozmikus csatornázónak és médiumnak” írja le magát, aki “a csillag eredetünk felfedezésére, az emberek csillagcsaládjaikkal és galaktikus őrzőikkel való összekapcsolására, valamint a Csillagmag-emberek segítésére összpontosít, hogy emlékezzenek, kik is ők valójában.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!