CímlapsztorikÉrdekes világ

A Vatikán és a pápa földönkívüliekkel konspirál a világuralom reményében?

Megdöbbentő szóbeszéd látott napvilágot: Tényleg zajlik egy földönkívüli hatalomátvétel és egy új világvallás születése?

Vatikán városának rejtélyei és érdekességei még a nem vallásosak kíváncsiságát is rendre birizgálják, hiszen a bolygón abszolút egyedülálló és különleges helyről van szó.

Sokat hallani meglepő tényeiről, például hogy a lakosság 95 százaléka férfi, a város születési aránya pedig nulla.

Hirdetés

Hétköznapi nő pedig kizárólag úgy maradhat a Vatikánban, ha feleségül megy a Svájci Gárda egyik katonájához.

Archivum Secretum: kulcs a földönkívüliekhez?

Sok szó esett már a Vatikán titkos archívumáról is, amelyet eredetileg Archivum Secretum-nak hívnak. Bizony, már az elnevezése is összeesküvés-elméletekért kiált.

Tizenkét évszázada gyűjtik itt a legbizalmasabb történelmi aktákat, köztük például Michelangelo leveleit is.

A levéltárat egyébként csakis tudósok, akadémisták és újságírók látogathatják, és ők is csak úgy, ha egy konkrét dokumentumot kívánnak megtekinteni. Nézelődni és böngészni nem megengedett.

A legbizarrabb teória szerint például bizonyítékot tartogat az Archivum Secretum földönkívüliek létezéséről.

Sőt, a hiedelem szerint az egyház legmagasabb rangú tisztségét viselő egyének – például a pápa is – rendszeresen konspirál és egyeztet földönkívüliekkel.

Ezen teóriák szerint az idegenek ugyanis a valláson keresztül akarnak világuralomra törni.

A keresztény vallás ugyanis a média és a politika mellett az egyik legnagyobb hatalmi ág, több mint 3 milliárd hívője van így az egyházon keresztül a fél bolygót irányítani lehet.

Az emberiség elhallgatott múltja, az Özönvíz előtti idők?

Sőt, a Titkos Vatikáni Levéltár egyes összeesküvés elméletek szerint az emberi faj ősi eredetéről és valódi történelméről is rejt információkat.

Hirdetés

Vagyis egész pontosan az Özön víz előtti időkből származói bizonyítékaik vannak dokumentum és tárgyi dolgot formájában.

Ezeket pedig a titkos levéltárba zárták el a világ elől, mert ha fény derülne rájuk, akkor fenekestől felforgatná az emberiség életét és történelmét.

Az Özönvíz előtt i ugyanis a paloasztronautikai elméletek szerint emberek és földönkívüliek egy időben élhettek egy ideig a bolygónkon.

A Bibliában is megemlített nefilimek pedig földönkívüliek és emberek közös óriási leszármazottai voltak, akiknek a nyomát végül maga az Özönvíz törölte el végleg, “felsőbb akaratból”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!