Ez az 5 étel gyilkolja a rákot: kutatások támasztják alá
Ha beteg vagy, érdemes ezekkel felvenned a küzdelmet, vagy legalábbis esélyt adni nekik.
Ártani nem ártanak, de segíthetnek a harcban!
Küzdelem a rettegett kórral
Ma ha valakit rákkal diagnosztizálnak, olyan, mintha csak a halálos ítéletét közölték volna vele.
Ennek azonban nem kellene így lennie.
Amellett, hogy rengeteg alternatíva között lehet válogatni a sokak által halálos koktélnak is nevezett kemoterápia helyett vagy mellett, a táplálkozás frontján is meg lehet vívni a csatát.
A kannabisz és egyéb természetes gyógymódok mellett ugyanis rengeteg olyan étel van, mely kifejezetten erős rákgyilkos.
És ezt nem mi mondjuk, hanem a tudomány! Összeszedtünk nektek 5 ilyen ételt, ami bizonyítottan rákölő hatással rendelkezik, ezért erősen javallott betegek számára a fogyasztásuk.
Olívaolaj
Extra szűz olívaolaj: Szekoiridoidokat tartalmaz, amik laborvizsgálatok szerint akadályozzák a mellrák őssejtjeinek növekedését.
A vegyületeket olyan rágcsálóknak adták, amiknél már kialakult a daganat, esetükben a tumor növekedése kimutathatóan lelassult
Dió
A vastagbélrák ellen vethető be hatékonyan. Lassítja a betegség kialakulását, ezáltal növeli a páciens túlélésének esélyét.
Dél-koreai kutatók azt találták, hogy a diókivonat napi szintű fogyasztása 86 százalékkal fogta vissza a vastagbélrák őssejtjének fejlődését.
A dióban olyan bioaktív összetevők találhatóak, mint a galluszsav, a klorogénsav, és az ellagsav.
Gyömbér
A gyömbér nem egy olyan csodaszer mellyel bármilyen stádiumú és típusú daganatos betegség 100%-osan gyógyítható, viszont számos kutatás bizonyítja már, hogy jelentős segítséget nyújthat a már kialakult daganatok, illetve rákos elváltozások kezelésében illetve megelőzésében.
A gyömbérben lévő hatóanyagok és enzimek ugyanis képesek aktiválni a szervezetünkben a tumorszupresszorokat, azokat a fehérjéket, melyek a rák ellen indíthatók harcba.
Lila burgonya
Már napi egy darab lila burgonya elfogyasztása blokkolja azokat az őssejteket, amik a vastagbélrák megjelenéséért felelősek.
A Penn State Egyetem kutatói kimutatták, hogy a kedvező hatás a különleges színért felelős antociánoknak tulajdonítható
Zöld tea
A zöld tea áldásos hatását nem meglepő módon kínai kutatók térképezték fel.
Eredményeik alapján a teában lévő epigallokatekin-gallát (EGCG) arra kényszeríti a rákos sejteket, hogy öngyilkosságot kövessenek el, erősen visszaszorítva a vastagbéldaganat növekedésének ütemét