Tudomány

“A bolygó ledarálását nem ússzuk meg büntetlenül”: elfogytak a Föld erőforrásai

Itt az ideje riadóztatni mindenkit, az egész emberiséget, mindenkit, aki él és mozog, aki még tettre képest. Már lehet, hogy így is túl késő van…

Számos tudós úgy véli, hogy az utolsó utáni pillanatban vagyunk, ráadásul a koronavírus járványt jó előre lehetett látni.

Az ember ugyanis olyan szinten élte fel és fogyasztotta el a természetet, hogy időzített bombaként ott ketyegett valami, ami elejét veheti az emberi faj terjeszkedésének.

Hirdetés

Különben a Föld élővilága elpusztul, és a láncolat végén tulajdonképpen mi, emberek is.ű

A bolygó ledarálását nem ússzuk meg büntetlenül. A járványok ugyanis egyfajta mellékhatásai a klímaváltozásnak, a globális folyamatoknak, ez számos egyéb következménnyel jár.

Túl sokan lettünk, túl nagyok lettünk, és nem figyelünk az állatok természetes élőhelyére. A SARS-nál – hosszú évek alatt

– kiderült, hogy a cibetmacsaka volt a köztes állat.

A kínaiak ketrecbe összezárva, tömegesen árulták ezeket az állatokat a piacokon, amely teljesen abszurd, lehetetlen helyzet lenne a természetben.

A patkósorrú denevérek átadták a cibetmacskának a vírust, majd egy mutáció során kialakult az emberi verziója, hiszen tartósan emberközelben voltak. Sőt, nemcsak emberközelben voltak, de meg is ették ezeket az állatokat a kínaiak.

Tulajdonképpen a világjárványok mintha úgy működnének, mint egy biztosíték, mely lecsapja a rendszert, ha túlfeszültség keletkezik.

Itt az emberi faj a túlfeszültség, és óriási mázlink van, hogy a covid inkább csak egy komolyabb figyelmeztetés volt.

A Föld tényleg haldoklik, az ember olyan helyekre jutott be a természeten belül, ahová nem lenne szabad egy normális evolúció lévén.

Hirdetés

Így pedig előbb vagy utóbb jöhet egy olyan halálos kórokozó, mely 60-70%-os, vagy még nagyobb halálozási rátával rendelkezik és gyorsabban terjed majd mint az influenza.

Ez pedig képes lenne majdnem teljesen leradírozni az emberi civilizációt a Földről, újraindítva a természetet, visszaállítva az egyensúlyt, melyet mi magunk, és a túlzott népességnövekedésünk okozott…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.