CímlapsztorikEgészségünk

A bükki füvesember: a gyógynövények jelentik az egészség és a betegségmentes világ kulcsát

Arról is kérdezték, hogy miért kapta az emberiség most ezt a járványt? Elkényelmesedtünk? Túl nagy jólétben élünk? Ha a magyarok figyelnének magukra, az egészségükre és alkalmaznák azt, amit az ősök tudtak, nem járna annyi beteg ember köztük.

Az elmúlt időszakban kiemelten fontos az embereknek, hogy egészségben éljenek, és ne gyűrje le őket semmilyen kórokozó vagy vírus.

Szabó Gyuri bácsi saját szavaival vallott a gyógynövények elképesztő hatásairól:

Hirdetés

Vannak olyan gyógynövények, amelyek nagyon sokat tudnak, de az emberiség nem akarja használni. Ilyen a diólevél is. Kiváló, nagyon sokoldalú, olyan tapasztalataim vannak vele, amelyek már-már hihetetlenek.

Egy riporternő nemrég mondta nekem, hogy 1 éve fogyasztja a diólevél teát és elmúltak a mellcisztái.

Erről a hatásról eddig nem tudtam. Ezért fontos, hogy kapjak visszajelzést kinek-mi-hogyan hatott, hiszen a népgyógyászat is így épült fel: tapasztalati úton.

A bükki füvesmeber beszélt a diófáról is, ami számtalan ősmagyra gyógymód eleme.

Az igaz, hogy fertőtlenítő, gombaölő, baktériumölő hatású a lehullott levele, amit össze kell gyűjteni, de nekem is van a diófa alatt virág is, bokor is, vígan elvannak és virágoznak.

Inkább az a furcsa, és erre még nem talált választ, hogy miért van az, hogy a diófa alatt nem hajt ki utód. Az összes fa növeszt „kölket”, a diófa nem.

Az egészség megfőrzésének legfontosabb lépéseit mindannyian el tudjuk sajátítani Szabó Gyuri bácsi szerint:

Sok ember küzd lelki-mentális problémákkal. Minden esetben azt mondom, hogy gondolkodjanak el azon, hogyha elkezdenek idegeskedni, rágódni, akkor mi fog történni. Mert semmi.

A pszichiáterek, pszichológusok, idegorvosok azt mondják, hogy az idegi problémák 95 százaléka akarattal, 5 százaléka gyógyszerrel gyógyítható. Én meg a természetet ajánlom.

Hirdetés

Gyógynövényt is tudok mondani – citromfüvet, orbáncfüvet, levendulát-, de a legjobb, ha az illető kimegy és sétál egy nagyot a természetben. Az akarat a lényeg.

A természetben rend van, szabály van. Minden növény, minden élet egy rendszernek a része és azt teszi, amit neki tennie kell.

Csak az ember nem érzi magát a természet részének, kihullott belőle – és erre rá is fizet az emberiség.

Ön szerint miért kapta az emberiség most ezt a járványt? Elkényelmesedtünk? Túl nagy jólétben élünk?

Szerintem azért, mert a mai ember nem hisz semmiben. Nem ér semmit a ne ölj, ne lopj, segíts a felebarátodon parancsolat, mindenki fut a pénz után. Pedig a szegény népek, az indiaiak, hinduk sokkal boldogabbak, mi meg fogcsikorgatva nézzük a tévét.

Igaz, én nem, mert nagyon kevés időt töltök tévénézéssel.

Viszont minden este elég hosszan imádkozom, a családomért, az emberekért, áldást kérek a munkánkra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.