A csirke mérgező részeit rengeteg magyar fogyasztja, pedig a kutatók szerint nem lenne szabad!
Te tudtál ezekről?
A csirke bizonyos részei rengeteg felgyűlt káros anyagot, “mérget” tartalmaznak!
Nemcsak egészségtelenek a legújabb kutatások szerint, de károsak lehetnek a szervezetünkre.
A csirkének ugyanis több olyan része van,a mi kifejezetten nem javasolt fogyasztásra, vagy rendszeresebb fogyasztásra.
Fej – káros méreganyagok
Élete során a tyúk számos nem túlságosan hasznos, sőt, akár kifejezetten toxikus anyagot fogyaszthat, és ezek a méreganyagok felhalmozódnak a madár agyában.
Sok fej fogyasztása miatt az agyban lévő káros anyagok bejuthatnak az emberi szervezetbe is, károkat okozva.
Csirkebőr – magas koleszterin
Ez a legmegdöbbentőbb, mivel nagyon sokan szeretik a magyarok közül.
Tartalmaz ugyan egy kevés kollagént, ami javítja a bőrünk állapotát, de sokkal de sokkal több zsírt tartalmaz, ami rövid idő alatt tudja hirtelen megnövelni a koleszterinszintet.
Csirkefarhát – baktériumok, paraziták
Ez az a testrész, ami nagyon közel van ahhoz a részhez, ahol az állat ürít. Éppen ezért tele lehet parazitákkal és baktériumokkal, ezért nem alapos főzés esetén ezek az emberi szervezetbe juthatnak.
Azt is fontos tudni, hogy a püspökfalat szinte teljes egészében zsírszövetből áll. Ez pedig megint csak negatívan befolyásolhatja a koleszterinszintet.
Tüdő – baktériumok, férgek, paraziták
A tüdőben sok olyan baktérium halmozódhat fel, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. ég ha magas hőmérsékleten készítjük is el, akkor sem pusztul el az összes mikroorganizmus…
Csak azok, amelyek érzékenyek a hőmérsékletre.ű
A szervezetünkbe jutva hosszabb távon is megbetegíthetnek minket.