CímlapsztorikÉrdekes világ

A fél város vízvezetékrendszerét tönkretette egy fiú a zselégolyócskákkal!

EZÉRT ne tegyetek a vízvezeték csövekbe víztől megnövő kis golyócskákat!

Ártatlan viccnek, egyfajta csínynek indult. Aztán a végén már a polgármesterrel is szembe került.

Tudjátok mi az az Orbeez?

Hirdetés

Ha a nevét nem is hallottátok, biztosan találkoztatok már vele…

Ezek azok a víztől megnövő kis golyócskák, melyek lényegében ipari mennyiségben rendelhetők a webáruházakból, de még senkinek nem sikerült kitalálnia, hogy pontosan mire valók.

Többen is próbáltak megfejteni a rejtélyt, egy influencer például arra jött rá, hogy remekül alkalmasak a teljes utcája vízvezetékrendszerének tönkretételére.

A víztől zselégolyókká váló Orbeezek egy időben több tartalomgyártónak adtak remek alapanyagot egy kis szórakozásra, volt aki például a teljes hátsó udvarát megtöltötte velük.

Cyril Screinernek, a francia Instagramon alkotó influencernek egy napon pedig az a briliáns ötlete támadt, hogy mi lenne, ha megtöltené a fürdőkádját Orbeezzel, majd fürödne benne egy kiadósat.

A projekt zavartalanul le is zajlott, hiszen a golyócskákat tényleg fillérekért lehet rendelni a netről.

A gond ott kezdődött, hogy nem tudta, mihez kezdjen a több száz liternyi zselégolyóval, így azokat le akarta húzni a vécén.

Mint később kiderült, ez nem volt a legokosabb ötlet:

Az Orbeez azon tulajdonsága, hogy a víztől megnő, valóban szórakoztató ideig óráig, azonban pontosan emiatt tökéletes arra is, hogy beledagadjon a vízvezetékekbe.

Hirdetés

Screiner akkor érezte, hogy probléma van, amikor kutyasétáltatás közben már a csatornából látta kiözönleni az addigra kifejezetten gusztustalan halmazállapotú golyókat.

Az ügy most ott tart, hogy már a városa polgármesterével áll levelezésben, és megpróbálja megmagyarázni, hogy egészen pontosan miért is barmolta szét teljes környéke vízvezetékrendszerét.

Ha tehát esetleg a csomagolásra nem lenne ráírva (amit egyébként kétlünk), akkor mi is felhívjuk a figyelmet:

Ne húzzátok le az Orbeezt a vécén!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.