Egészségünk

A felébresztett immunrendszer kisöpri a daganatot: „Áttörést hozhat a rák gyógyításában”

A Ronald Levy laboratóriumában kidolgozott immunterápiás eljárás még az áttéteket is eltüntette a szervezetből.

A kísérleti alanyok mindegyike rákmentessé vált.

Nagy áttörés, megvan a rák elleni fegyver

Először 2018-ban jelentek meg hírek a forradalmi eljárásról és arról, hogy mennyire ígéretes, és hogy ténylegesen elhozhatja a rákmentes világot.

Hirdetés

Aztán nem sokkal később újabb biztató eredményekről számoltak be, és egy kísérlet során több rákban szenvedő alanyba fecskendezték be az immunterápiás injekciót.

Az eredmény elsöprő volt: mindegyik páciensnél sikerült felébreszteni az immunrendszert, mely gyakorlatilag kisöpörte önmagából a rákot.

Az összes kísérleti alany felgyógyult a rákból, áttétek sem maradtak

Az eljárás során két immunstimuláns parányi mennyiségét közvetlenül a daganatba fecskendezték, amivel aktivizálták a daganatba beférkőzött, de ott támadásképtelen állapotba került immunsejteket.

Az aktivizálás nyomán kialakuló immunválasz nemcsak a megcélzott daganatot pusztította el, de a szervezet bármely más pontján található azonos típusú daganatokat is, sőt, megakadályozta vagy lefékezte az ugyanilyen daganatok későbbi kialakulását.

Egy olyan eljárás, amely maradéktalanul elpusztítja az elsődleges daganatot és annak áttéteit egyaránt, és még a tumor kiújulásának is elejét veszi.

Az eredmények egyértelműek.

Az immunrendszer még mindig kenterbe veri az orvosi technológiát… Vagyis bennünk rejlik az erő, hogy legyőzzük a halálos kórt, és a siker titka abban rejlik, hogy az új eljárás felébreszti az immunrendszert.

Áttörés, a rákmentes világ hajnala

Levyék egereken kísérleteztek, és az egereken kiváltott daganatokba két immunserkentő anyag keverékét fecskendezték.

A kezelés valamennyi esetben sikeresnek bizonyult: míg a kontrollcsoport állataiban a daganatok mintegy 20 napon belül elérték a halálos méretet, az immunkoktéllal befecskendezett egerekben a növekedésnek indult tumorok felszívódtak, és 90-ből 87 esetben a 3 hónapos megfigyelési időszak végéig sem tértek vissza.

Hirdetés

Abban a három egérben, ahol az ellenoldali tumor a megfigyelési időszak alatt visszatért, az újbóli immunstimuláló kezelés ismét eredményes volt, tehát a visszaesés sem jelentette azt, hogy a daganat ellenállóvá vált volna a kezeléssel szemben.

Összességében az immunkezelés az összes alkalmazott esetben elpusztította a közvetlenül befecskendezett és a távoli daganatot egyaránt.

Másféle daganattípusokat is próbáltak gyógyítani, összességében 90 százalékos eredményt elérve!

Hamarosan indulhatnak az emberi klinikai kísérletek

Most mindenki azt várja, hogy mikor jutnak odáig a kísérletek, hogy az eljárást embereken is alkalmazni lehessen, ehhez azonban még engedélyeztetni kell az emberi klinikai vizsgálatokat, ami a jelek szerint 2019 végén vagy 2020 elején történhet meg.

Rengeteg mellékhatása lehet az emberben a szernek, bár az egerekben semmilyen mellékhatást nem észleltek.

Ennek ellenére elővigyázatosan kell eljárnia az orvosoknak, de ha minden ugyanilyen jól alakul, akkor 2020 lehet az az év, amikor hivatalos bejelentik: gyógyíthatóvá válik a rák.

Ezzel pedig egy új fejezet kezdődhetne az emberiség történelmében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!