Misztikum

A Fenevad Leleplezése: avagy Ferenc pápa mint Antikrisztus?

Furcsa teóriák keringenek a Vatikán legmegosztóbb pápájáról…

Ő az az ember, akit senki sem ítélhet meg, és mindenek felett áll. Legalábbis a pápai titulus miatt ez is kijár neki.

Külön érdekesség, hogy a Káldeusi numerológiában a pápa eredeti polgári neve, a Jorge Mario Bergoglio 66…

Hirdetés

A pápai hatalom tehát nyíltan Isten fölé emeli magát.„Véli, hogy megváltoztatja az időket és törvényt.”

Aki ennek tudatában is a törvényszegés mellett dönt, az felveszi „a fenevad bélyegét” és iszik Isten haragjának poharából, de Isten népe e bélyeget nem veszi magára.

A pátmoszi próféta látja „azokat, akik diadalmaskodtak a fenevadon és az ő képén, és bélyegén és az ő nevének számán… állani az üvegtenger mellett, akiknek kezében valának az Istennek hárfái”, és éneklik a Mózes és a Bárány énekét

(Jel.15:2–3)

Ferenc pápa és úgy általában a pápaság befolyását remekül szemlélteti az, hogy a pápával a világ legtöbb vezetője találkozott már, Putyintól kezdve Joe Bidenen át Kolumbia elnökéig, de említhetnénk Junckert vagy Angela Merkelt, Barack Obamát is.

A dolog pedig itt válik érdekessé, itt tetten érhető a színfalak mögötti mesterkedés.

Sokak szerint ugyanis a Vatikán és a pápa nem véletlenül “túlórázik” már évtizedek óta azon, hogy egy politikai “hálózatot” hozzanak létre, mely az Új Világrend előfutára lesz.

Egy egységes világvallásban akarják egyesíteni az emberiséget, mely a gonosz szolgálata lesz.

Persze ez így nyíltan nem lesz kimondva, de Ferenc pápa lassan és biztosn terelgeti majd a több milliárd emberből álló nyájat a sötétség felé.

Hirdetés

Elég a Vatikán egyik korábbi szóvivőjének érdekes “elszólását” említeni, mely egyértelmű utalás az Új Világrend eljövetelére.

A szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.

Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja.

Schellnhuber azonban még ennél is tovább ment.

Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség.

Ez pedig nem jelent mást, mint az Új világrendet magát, még ha burkoltan is.

Legalábbis sokan így gondolják.

Ha ugyanis a világ polgárainak nem csak nemzeti jogaik és kötelezettségeik vannak, hanem globális szinten, a világhatalom felé is léteznek kötelezettségek, és betartandó normák, akkor feltehetően ezek lesznek fontosabbak.

Vagyis a nemzetállamok szerepe csorbul, egészen odáig, míg meg nem szűnnek majd, mivel értelmüket vesztik.

Ez lesz az Új világrend térnyerésének napja.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.