CímlapsztorikÉrdekes világ

A Föld háborúban áll? A világ kormányait idegen erők fenyegetik a Nap elpusztításával?

Ha ezek a bennfentes információk és konteók igazak, akkor a Földbolygó veszélyben van, és már most óriási háború dúl érte. Végső ultimátumot adtak az emberiségnek?

Egy globális, kozmikus játszma közepén vagyunk, és az egész Föld lakosságának élete múlhat rajta?

AZ IDEGENEK MÁR ÉVEZREDEK ÓTA ITT VANNAK, A NAP KÖRÜL ÓLÁLKODNAK, EGY A NAP MÖGÖTTI FÉREGJÁRATON ÁT KÖZLEKEDVE A KÉT VILÁG KÖZÖTT.

Hirdetés

Évmilliókkal ezelőtt már lelátogattak a Földre, és nagyban segítették az emberiséget.

Látva azonban azt, ahogyan mi bánunk az élővilággal és a természettel a technológiánk és a magasan fejlett tudomány birtokában, egyre ellenségesebben, egyre szigorúbban tekintettek tevékenységünkre.

A kormányzatok kezdetektől fogva tisztában voltak azzal, hogy léteznek idegenek, és az egykori ember-idegen kapcsolatokra utaló jeleket módszeresen próbálták eltüntetni a világ minden pontján.

Egy titkos együttműködés jött létre a két faj között, melyet a földönkívüliek fel kívánnak rúgni.

Ezt több olyan belső forrás is megerősítette, akik állításaik szerint kapcsolatban állnak olyan kormányzati intézményekkel, melyek kommunikálnak az idegenekkel.

Az idegenek könnyen elterjeszthetnek bolygónk infrastruktúrájában egy olyan kártékony kódot, ami az egész civilizációnk technológiáját lebéníthatná.

Mindezek mellett azzal fenyegetődznek, hogy a Napot is megsemmisítik, ha a fajunk nem tesz eleget az ő feltételeiknek

– állítják.

A Napunk felől érkező elektromágneses impulzusok egy része nem természetes, hanem mesterséges eredetű

Hirdetés

– állítja a NASA asztrofizikusainak egy része is.

Ez pedig egy olyan kiszólás lehet, mely ténylegesen alátámaszthatja ezeket az információkat.

A földönkívüliek feltételei között szerepel az, hogy hagyjunk fel a fajunk önpusztításával, és azzal, hogy károsítjuk a szülőbolygónkat.

EZ ESETBEN UGYANIS ÚGY FOGJÁK MEGÍTÉLNI, HOGY JELENTŐS VESZÉLYT JELENTÜNK ÉLŐSKÖDŐ CIVILIZÁCIÓKÉNT MÁS VILÁGOKRA IS, ÉS MEG KELL MINKET SEMMISÍTENI.

Sokan azt állítják, hogy egy az űrből érkező valóban kártékony kód, mely sok mindent hazavághatna a Földön, csak egy előzetes figyelmeztetés lenne az idegenektől.

Az űrből érkező jeleknek csak egy bizonyos részét tudjuk ugyanis megszűrni, ez pedig kozmikus biztonsági rés lehet az emberiség pajzsán…

Egyesek szerint pont erre az idegen, űrből érkező fenyegetésre utalhatott korábban egy szenátor egy nyílt meghallgatások, ahol kitálalt, és elmondta, hogy a közvélemény rengeteg dologról nem tud.

A szenátor és sok más vezető tudhat valamikről, ami potenciális fenyegetés lehet az emberiség számára, a tömegpánik elkerülése érdekében azonban nem árulják el, hogy mi az!

Talán nem is igaz, ezer az egy konteó közül?

A legvalószínűbb persze az, hogy ebből vagy egy szó sem igaz, vagy csak részinformációk.

Ahogyan az az efféle összeesküvés elméletekkel lenni szokott, úgy itt is felmerül valamennyi információ és szereplő hitelessége, hiszen a legtöbb “hírforrás” a névtelenség kényelmes homályába burkolózik.

A szkeptikusok és az emberek nagy része szerint is éppen ezért erősen kérdőjelesek a fenti állítások, és inkább egy modern kori mítosznak, városi legendának tűnik.

Elgondolkodtató, ugyanakkor, ha ennek csak a fele igaz, már akkor is rengeteg dolgot nem árultak el az emberiséget fenyegető veszélyekkel kapcsolatban.

Mindenki csak találgat!

Mit gondoltok, lehet, hogy nagy veszélyben vagyunk, és nem is tudunk róla?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.