Érdekes világMisztikum

A Földet látogató Ősi idegenek időutazó emberek lehettek egy új elmélet szerint

Lehet hogy most végleg megoldódhat az ősi idegenek évezredes rejtélye?

Nem más, mint a jövőbeli emberiség látogatott vissza bolygónkra, különböző történelmi korokban, önmaga fejlődését segítve?

Mit gondoltok? Lehetséges lenne ez az új elmélet?

Hirdetés

Főleg paleoasztronautikával foglakozó tudósok egy csoportja vetette fel: az ősi idegenekre talán mi magunk, az emberiség lehet a magyarázta.

Mi vagyunk ehhez a jelenséghez a kulcs.

Ez tényleg nagyon elgondolkodtató, és sok mindenre magyarázatot adhat a múltból.

Még arra is, hogy miért bukkantak az emberiség előtti időkből származó, egyértelműen emberi eredetű tárgyakra, eszközökre.

Mert az emberiség valamikor a jövőben szert tesz az időutazást lehetővé tévő technológiára, és számos alkalommal visszalátogat a múltba.

Talán ez lenne a magyarázat a 350 millió éves szekérkerékre is, mely mind a mai napig lázban tartja a tudósokat?

Doguban, Japánban, de a világ minden táján vannak olyan több ezer éves faragások domborművek, vagy épp valódi szobrok, melyek szemmel láthatóan nem embereket formálnak meg.

Sőt, ősi afrikai törzseknél vannak olyan hagyományok mind a mai napig, mely során űrhajósokra kísértetiesen emlékeztető ruhákba bújnak a törzs tagjai, így ünnepelve az egykori csillagok közül érkező istenek, látogatók eljövetelét.

Merthogy ezek az ősi kultúrák láttak valamit, tagadhatatlan, ráadásul világszerte a kollektív emlékezetbe vésődtek ezek.

Hirdetés

Az elmélet hívei azt mondják: csak az ősi időkben, vagy jóval azelőtti időkbe utaztak vissza a jövőbeli emberiség űrhajósai, hogy ne keverjék teljesen össze az emberiség múltját, jelenét.

Ezért nem láthattunk mondjuk a középkorban, vagy azt követően égből alászálló űrhajós alakokat.

Vagyis az emberiség saját magát tanította a múltban, egyengette az utat a fejlődése előtt, az emberiség pedig nem földönkívüli technológiát sajátított el, hanem részben emberi, jövőbeli technológiát.

Részben, mert a teória kitalálói szerint a Földet valójában több egymástól különböző civilizáció is meglátogatta különböző földtörténeti korokban, melyek gyakran háborúztak is egymással.

Ez lehet a magyarázat egy 12 ezer évvel ezelőtt felrobbant állítólagos maradványaira, nyomaira is Indiában?

Ki tudja…

Az elmélet valóban számos kérdőjeles dologra adhat magyarázatot az emberiség és a Föld múltjával kapcsolatban.

De vajon a piramisokat kik, és hogyan építették? Emberi segítséget kaptunk a jövőből, vagy idegenek fajok osztották meg a tudásukat?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.