Misztikum

A gízai piramisok és a szfinx rejtheti a végső választ ara, mikor térnek vissza az ősi istenek a Földre

Titkok és összefüggések, amikről hallgatnak. A szfinx és a piramis együttállásai valójában egy kozmikus visszaszámlálás részei?

Mi van, a gízai fennsíkon lévő piramisok és maga a szfinx összefüggnek, és egy titkos kód részei? Mi van, ha önmagukban, de együttesen is megvan a jelentésük?

És mi van, ha valójában egy visszaszámlálást jeleznek? Egy időszak lezárultak, amikor egy világkorszak véget ér, és elkezdődik egy új?

Hirdetés

Lehetséges lenne, hogy azt a világkorszakot jelzik, amikor az egykor miket segítő és tanító földönkívülinek hitt égi Istenek visszatérnek a bolygónkra?

A szfinx lehet az idő múlásának a kulcsa

Azt régóta tudni lehet, hogy a gízai piramisok és a szfinx tökéletesen pozicionáltak.

Azaz csillagászati egységek mentén építették meg őket, nem véletlenül, ugyanis ezek egyfajta földi naptárakként funkcionáltak.

A gízai piramisok azonban nem csak a Földi, hanem a kozmikus időt is mérik. Azt az időpontot is megjelölik, amikor a Föld tengelye egy teljes kör megtétele után, elér ahhoz a ponthoz ahová 25920 évvel ezelőtt mutatott.

Honnan tudható hogy melyik ez a pont?

A választ a Föld legrégebbi szobra, piramisok közelében fekvő a Szfinx adja meg.

Ez a szobor már évezredek óta, mint a szeretett gazdáját váró hűséges eb réved látszólag a semmibe, de pontosan a keleti irányba. Egyes egyiptológusok azt állítják, hogy a szobor a mellette található templomhoz tartozik, egy másik elmélet szerint pedig a piramisokat védelmezi.

A Szfinx része ugyan a piramis együttesnek, de egészen más értelemben kapcsolódik az építményekhez.

Az Orion rejtély és a véget érő világév

A szobor távolba tekintő szemei ugyanis éppen azt az időpontot jelölik, amikor a Föld tengelye megtett egy kört. Mivel a gízai piramisok építői az Oziriszt megszemélyesítő Nimród csillagkép központi övét másolták le, ezzel egyértelműen arra utaltak, hogy ennek a csillagképnek a mozgását kell figyelnünk.

Hirdetés

Tehát amikor a Nimród – Orion – csillagkép éppen a keleti horizonton kel fel, ott ahová a Szfinx tekint, lezárul egy időszak, véget ér egy világév.

Megdöbbentő, de napjainkban az Orion öv éppen a keleti horizonton kel fel, természetesen ugyanott ahol 25920 évvel ezelőtt…

Az isteneink visszatérése a Földre

Az öv kb. 200-300 évig (ez nagyjából csupán 8 ívpercet jelent) ugyan még közelíteni fog a keleti ponthoz, de ez a néhány száz év, földi mértékkel mérve csupán leheletnyi idő a kozmikus évhez képest.

Ráadásul a világegyetem alkotóelemei állandó mozgásban vannak, a Föld tengelyének dőlésszöge is változott az idők folyamán, így nem biztos, hogy az építők pontos tájolása ma is érvényes.

Sokak szerint valójában az egész egyfajta üzenet a múltból.

A piramisokat több ezer évvel ezelőtt építették, más becslések szerint akár 10-12 ezer évvel ezelőtt.

Egy üzenetet akartak velük megalkotni, melyet nem tud lerombolni az idő, sem más külső erő, és mely megmutatja azoknak a lényeknek, isteneknek a visszajövetelét, akiktől az emberiség tanult, és a kik fejlett technológiákat és tudást örökítettek ránk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!