CímlapsztorikEgészségünk

A kannabisz olaj eltitkolt története: a gyógyszeripar ezért fél tőle, mint Ördög a tömjénfüsttől

Közel 50 éven át próbálták elhallgatni, hogy a legkülönfélébb betegségek ellen hatásos…

Orvosközösségek, gyógyszerbárók állták útját amíg tudták, hogy végigsöpörjön a kannabisz forradalom a világban.

ÖT ÉVTIZEDDEL hátráltatták az orvostudományt! Ki kell mondani a legnagyobb hazugságokat, végig megvezettek minket!

Hirdetés

A 70-es években már kimutatták a kannabiszról, hogy emlőrákos szövetekbe befecskendezve képes apoptózisra kényszeríteni a tumorsejteket.

Sőt, hatásos lehet az epilepszia, vagy a Parkinson-kór tüneteinek enyhítésében, emellett javítja a látást.

Akkoriban a gyógyszeripar gőzerővel tolta bele a dollármilliókat a különféle orvosok és gyógyszerészek állta kotyvasztott antibiotikumokba és pirulákba.

Rengeteg gyógyszerészt neveltek ki, tulajdonképpen az első jelentősebb generációt.

Egyszerűen túl sok minden forgott kockán az addigra már nem a betegekért, hanem a profitért működő intézményrendszerben.

A kannabisz pedig lényegében túl rosszkor volt rossz helyen.

Módszeres kannabisz elleni hadjáratot kezdtek folytatni bődületes pénzekből, mivel a gyógyszeripar olyan nagy erővé nőtte ki magát, mely hatalomgyakorlásra is képes szerepkővé tette az államapparátus mellett.

Nem utolsó sorban a legtöbb politikai szereplőre tudtak is nyomást gyakorolni, de voltak olyanok, akikre nem is kellett.

Akkoriban valamennyire szenátort meg lehetett győzni arról, hogy a gyógyszerlobbi és a gyógyszeripar közös “munkája” lévén a társadalom begyógyszerezhető, így rengeteg bevételi forrás folyhat be a politikába is a közös megállapodások lévén.

Hirdetés

Vagyis a politika szemet huny a kannabisz elleni hadjárat felett, mi több, segíti, cserébe az államok hihetetlen bevételekhez jutnak, mintegy részesedésként.

De vajon hol van a kutya elásva azon kívül, hogy a kannabisz rengeteg betegséget gyógyít, amire ma nem képes az orvostudomány?

Mert hiszen ha ebbe belegondolunk, gyakorlatilag csak nyert volna vele mindenki, igen, talán még a gyógyszergyárak is, hiszen az emberek bizalma nem rengett volna meg ennyire bennük, és elmondhatatlan mára, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség.

De a PÉNZ nagy úr… ráadásul van egy másik titok, vagy ha úgy tetszik szempont.

Mégpedig az, hogy a kannabisz felhasználók 80%-a minden más gyógyszer szedését abbahagyja.

Egyszerűen képesek az emberek “kijönni” abból az ördögi körből, amibe a gyógyszeripar becsatornázta őket. Ha nincsenek gyógyszerfogyasztók, akkor nincs elég profit sem…

Hát itt van a kutya elásva!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.