CímlapsztorikÉrdekes világ

“A koronavírus a globális elit eszköze a világuralom eléréséhez” Kitálaltak az ördögi tervről

5 lépcsős terv mentén fosztják meg a társadalmat azoktól a jogoktól, melyek eddig biztosították, hogy megdönghetőek legyenek az emberek felett álló hatalmi rendszerek, de ennek hamarosan vége.

Mi vagyunk az utolsó szabad generáció?

Egyértelműen érezhető, legalábbis az merek kétharmada szerint a világban, hogy a koronavírus a globális elit eszköze a világuralom eléréséhez.

Hirdetés

Valamiért ugyanis a vírus keltette világkáosz nyomán változott meg oly mértékben minden, mint még soha.

Most pedig egy a neve elhallgatását kérő bennfentes tálalt ki arról, hogy a hatalmi elit, egy szűk, nemzetek felett álló asztaltársaság hogyan használta fel a több mint 2 éve tartó krízist arra, hogy a világ társadalmainak jogait csorbítsa, a saját hatalmát pedig megerősítse.

Ez az asztaltársaság a világelsőiből áll, a 300 szupergazdag család irányításával, akik sokszor csak a 300-ak tanácsaként hivatkoznak magukra.

Ők döntenek mindenről.

Arról, hogy mikor és hol törjön ki háború, hogy mely országokat adósítsák el, hol történjenek puccsok, vagy bukjanak meg demokráciák.

A globális elit egy korszakváltást akar véghezvinni, ehhez pedig a régi világrendet, annak minden díszletét le kellett bontani, ezért a régi életünket már soha nem fogjuk visszakapni, bármennyire is hitegetnek vele.

5 lépcsős terv mentén hajtanak végre egy nagy, globális átállást:

A társadalom egységének megbontása

Ez már végre is hajtódott az elmúlt 5-10 évben, de a járvánnyal ezt csúcsra járatták, hiszen belesulykolták az emberekbe, hogy bárki lehet fertőzött, így mindenkit messze el kell kerülni, és tartani kell a távolságot.

Az egyén jogainak megnyirbálása

Ez a védettségi, oltási iagzolványok bevezetésével jól érzékehető. Aki oltatlan, annak kevesebb joga van, és gyakoraltilag másodlagos állampolgárrá vált.

Hirdetés

Folyamatos agymosás

A médián keresztül már folyamatosan csak az agymosást végzik a különféle érdekhatalmak. Mindemellett arra nevelik a tudatalattinkat, hogy, fogadjuk el a készen kapott információkat, és ne kérdezzünk. Nem hagyják, hogy magunk jöjjünk rá egyes igazságokra.

A világgazdaság összeomlasztása, majd újraindítása

“A bibliai méreteket öltő világjárvány újraszervező hatása csak a II. világháborúhoz hasonlítható.”, Ezt Klaus Schwab nagyon jól fogalmazta meg és arra utalt, hogy a gazdaságot egy NAGY ÚJRAINDÍTÁSNAK kell kitenni, másfajta alapokon újraindítani, ez a GREAT RESET, melynek célja egyúttal az is, hogy a magántulajdont eltöröljék a világból.

Azt ígérik, hogy nem lesz semmid, mégis boldog leszel.

A lakosság militarizált, katonai ellenőrzése

Módszeresen próbálnak megvalósítani egy globális kontrollt a világ felett. Az utcákon valamennyi országban katonák mászkálnak, és tartatják be a rendet, egy JÁRVÁNY idején, ami sokak szerint meglehetősen furcsa.

Minden egy irányba mutat.

Ne legyünk vakok, és fogjuk fel, hogy már a bőrünkre megy a játszma…!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.