CímlapsztorikÉrdekes világ

A közvélemény és az emberek 10 pontja Tóth Gabiról: “EZÉRT ki nem állhatjuk őt”

Sok embernél már ennek a fele is kiverné a biztosítékot, de a közösségi médiában terjedő pontok rögtön 10-re szaporodtak.

Azt nem tudni, hogy a lista pontosan honnan származik, de elég nagy port fog kavarni.

Az ugyanis szinte biztos, hogyha Gabi fülébe jut, akkor az nem marad “hiszti”, azaz válasz nélkül.

Hirdetés

De hát ugye aki közszereplő és a népszerűségéből él, az ne csodálkozzon és tűrje a sok jó és szép mellett a kritikát is!

1 Ha valaki kritizál, személyesen bántja. Elő sem fordulhat hogy az esetleg egy jogos vélemény, azonnal ki van kiáltva aljas támadónak aki megbántja őt a “Tóth Gabiságan”

2 Lenézi a közönségét, pontosabban hülyének nézi, és azt gondolja, hogy mindenki benyalja azt, hogy hirtelen magától lett meztelenkedő, csöcsöt balról jobbra villantó sztárocskából a nemzet őskeresztény asszonya.

3 Kirúgat embereket. Ugyebár volt az a nagy port kavaró eset, amikor valaki csúnyát mert beszólni az egyik képe alá, és ennek a valakinek megkereste a MUNKÁLTATÓJÁT és írt neki, hogy ugye tud róla, milyen emberek dolgoznak neki. Aztán ezt büszkén vallotta, be.

4 Részegen alpári. De ki nem? Mondhatnánk. De Gabiról a mai napig kerülnek elő olyan felvételek ahol “minőségien” szórakozik, egymást tortillákkal pofozgatva vízzel a szánkban ugyebár. A felvételen jól látszik, hogy kő-papír-ollóztak, miközben vizet vettek a szájukba, majd ott tartották a játék végéig. Aki pedig nyert, az felpofozhatta a másikat egy tortillalappal. Ennél hová lehet még lejjebb…?!

5 Nincs érettségije és erre ő büszke ezzel haknizik. Miközben az országunk egyre inkább butul el, az iskolák és az oktatás romokban, pont egy ilyen “példakép” kell a fiataloknak.-

6 Nemrég még a szabad mellekért kiabált be a Sztárban sztár Leszek! című műsorban. Igen, az a Tóth Gabi, aki a saját állítása szerint teljesen megkomolyodott és átszellemült ősanyává vált.

7 Állandó hakni a gyerekkel. Hannaróza rendesen napi szinten bele van keverve abba médiaposványba, amiben ő él. És akkor még csodálkozik, pislog, mereszti a szemeit, amikor esetleg a kislányát is szájukra veszik a kommentelők, vagy azt, hogy nem kéne kitenni őt a kirakatva. Ilyenkor is a kommenteők a “sz-rszemétg-cik” ugyebár…

8 Hisztériakeltés, de az folyamatosan. Nemrég egy darázscsípésbe akart belehalni, mert több ilyen hírt is olvasott. Állandóan megy az apró, piszlicsáré dolgok felfújása, előadva világfájdalomként, mindezt egy olyan országban ahol az emberek túlnyomó részének sokkal nagyobb problémáik vannak, mint Madame Hisztinek.

Hirdetés

9 A szélkakas jellem. Oda fordul, ahol a hatalom, ahol a pénz. Korábban ő maga panaszkodott, hogy már nincs annyi fellépése, el kell tartani a családját, aztán lám-lám, jött a mesebeli, hetedhét milliárdos fordulat, és Gabi a NER patyomkin világában találta magát, mint őskeresztény “királykisassony”, és mindjárt belovagolhatott Erdélybe a Kárpátok Madonnájaként.

10 Folyton felvág mindennel. Mindig, mindenhol. Aztán persze ezért is csodálkozik, hogy a kevésbé tehetős embereknek ez sz-rul esik és szóvá teszik. Ezt is személyes támadásnak szokta venni, sőt, hangos liberálisoknak titulálja újabban a negatív véleményeket. Szerinte, ők, mi, TI vagytok kevesebben és csak a pofátok nagy…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.