CímlapsztorikÉrdekes világ

A Légierő veteránja állítja: az USA földönkívüli járműveket talált és tart titokban

Döbbenetes leleplezéseket és nagy felfedést ígér az USA egyik volt ügynöke.

A légierő veteránja és a Nemzeti Földrajzi Hírszerző Ügynökség korábbi tagja információkkal állt elő arról, hogy állítása szerint földönkívüli járműveket találtak és tartottak titokban az Egyesült Államok kormányai.

Az azonosítatlan repülő tárgyakról készült homályos videók már régóta azok alapkövei, akik bizonyítékot keresnek arra, hogy az UFO-król szóló történetek nem összeesküvés-elméletek.

Hirdetés

Az elmúlt években a kormány hangosabb szerepet vállalt az ilyen észlelések kivizsgálásában, a Kongresszus létrehozta az Egyesült Államok kormányának hivatalos „azonosítatlan légi jelenségek” munkacsoportját, amelyet nemrégiben átneveztek „All-domain Anomaly Resolution Office” -ra vagy AARO-ra.

Most a légierő veteránja és a munkacsoport korábbi tagja, David Grusch hivatalosan is leleplezi azokat a titkokat, amelyeket állítása szerint még soha senki nem osztott meg nyilvánosan.

Grusch kizárólag Ross Coulthart díjnyertes oknyomozó újságíróval beszélt, aki a NewsNation tudósítója. Coulthart éveket töltött azzal, hogy beszámoljon az UFO-król.

Az amerikai védelmi intézményben betöltött szerepében a 36 éves Grusch azt mondta, hogy rábízták a kormány legintimebb titkait.

z UAP munkacsoportban töltött ideje alatt Grusch elmondása szerint a csoporttól megtagadták a hozzáférést egy baleset-visszakereső programhoz.

„Ezek nem emberi eredetű műszaki járművek, nevezzük űrhajóknak, ha úgy tetszik, nem emberi egzotikus eredetű járművek, amelyek vagy leszálltak, vagy lezuhantak,” – mondta Grusch.

Grusch szerint ez magában foglalja számos más faj űrhajóit is.

„Azt hittem, hogy ez teljesen őrültség, és először azt hittem, hogy becsapnak, ez egy csalás,” – mondta Grusch Coulthartnak.

„Az emberek elkezdtek bízni bennem, megkerestek. Rengeteg rangidős, volt hírszerző tiszt jött hozzám, akik közül sokat szinte egész karrierem során ismertem, és akik bíztak bennem és elmondták, hogy egy program részei.”

Hirdetés

Grusch elmondta, hogy ezek a tisztviselők nevezték el a programot, amelyről korábban soha nem hallott.
„Azt mondták nekem, szóbeli vallomásuk alapján, és dokumentumokat és egyéb bizonyítékokat adtak át nekem, hogy valójában volt egy program, amelybe az UAP munkacsoportot nem vették be,” – mondta.

Grusch azt állítja, hogy az Egyesült Államok kormánya évtizedek óta gyűjt nem emberi járműveket. Nemrégiben egy informátori panaszt nyújtott be, amelyben kijelentette, hogy átadta az általa minősített „bizonyítéknak” nevezett információkat a Kongresszusnak és a hírszerző közösség
főfelügyelőjének.

A NewsNation megerősítette Grusch hitelességét és önéletrajzát, de nem látta vagy ellenőrizte az állítólagos bizonyítékokat, amelyeket állítása szerint átadott a nyomozóknak. Grusch azt mondta, hogy nemzetbiztonsági okokból nem mutathatja meg a bizonyítékokat a NewsNationnek.

Grusch azt is elmondta, hogy ő maga nem látott fotókat az állítólagos járművekről, de széles körben beszélt más hírszerzési tisztviselőkkel, akik
igen.

Grusch azt mondta a NewsNationnek, hogy az amerikai közvéleménynek évtizedek óta hazudnak.
„Van egy kifinomult dezinformációs kampány, amely az amerikai lakosságot célozza meg, ami rendkívül etikátlan és erkölcstelen,” – mondta Grusch.

Ha Grusch állításai pontosak, akkor ez lenne az első alkalom, hogy az amerikai kormány hivatalos képviselője azt mondja, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

„Határozottan nem vagyunk egyedül,” – erősítette meg Grusch. „Az adatok empirikusan azt mutatják, hogy nem vagyunk egyedül.”

Grusch azt is elmondta a NewsNation-nek, hogy nem csak űrhajókat találtak.

„Nos, természetesen, amikor visszaszerzel valamit, ami vagy leszállt, vagy lezuhant, néha halott pilótákkal találkozol, és akár hiszed, akár nem, bármilyen fantasztikusan is hangzik, ez igaz,” – mondta.

Leslie Kean újságíró hétfő reggel a „The Debrief”-ben közölte Grusch informátor történetét. Karrierje mainstream és hiteles volt, beleértve egy sor exkluzív jelentést az UFO-król a New York Times számára, 2017-ig visszamenőleg.

„Az emberek számára is nehezebb a lezuhant tárgy fogalmát felfogni. Azt hiszem, könnyebb elfogadni, hogy olyan dolgokat látunk az égen, amelyeket nem tudunk megmagyarázni,”

– mondta.

Kean elmondta, hogy szkeptikusok már korábban is megkérdőjelezték a beszámolóit, megjegyezve, hogy sokan megkérdőjelezték a Pentagon UFO programjáról szóló 2017-es történetet. Mint mondta, a kormány három évvel később megerősítette a program létezését.

Kean szerint több forrása is van, amelyek alátámasztják Grusch történetét.

Kean elmondta, hogy a Gruschtól származó dokumentumok vagy fényképek hiánya nem jelentett számára vörös zászlót, bár természetesen szeretné látni ezeket a dokumentumokat.

„A probléma ezzel az, hogy az összes információ titkosítva van. Ahogy a történetben is mondtuk, minden, amit Grusch elmondott a Kongresszusnak és a védelmi minisztérium főfelügyelőjének, minden információ titkos,” – mondta Kean.

Grusch tisztában van azzal, hogy egyesek azt hiszik, hogy kitalálta a történetét, de ragaszkodik ahhoz, hogy igazat mond.

„Igazat mondok. Nagy személyes és nyilvánvaló szakmai kockázat mellett ülök itt azzal, hogy ma beszélek önökkel,”

– mondta.

A Pentagon a NewsNation-nek adott nyilatkozatában a mai napig azt mondta: „Az AARO nem fedezett fel semmilyen ellenőrizhető információt, amely alátámasztaná azokat az állításokat, amelyek szerint földönkívüli anyagok birtoklásával vagy visszafejtésével kapcsolatos programok léteztek a múltban vagy jelenleg léteznének.”

„Az AARO elkötelezett amellett, hogy kövesse az adatokat és azok vizsgálatát, bárhová is vezet,” – áll a nyilatkozatban.

Az AARO feljegyzések és tanúvallomások történelmi áttekintése 2024 júniusáig esedékes a Kongresszus számára.

A csoport azt mondta, hogy „üdvözli a lehetőséget, hogy beszélhet egy korábbi vagy jelenlegi alkalmazottal vagy vállalkozóval, aki úgy véli, hogy releváns információkkal rendelkezik ehhez a történelmi áttekintéshez”.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.