CímlapsztorikÉrdekes világ

Az USA „egy sértetlen és egy csaknem sértetlen” idegen űrhajó birtokában van – állítja egy hírszerző

Döbbenetes állításokkal és vallomással lépett elő egy volt amerikai hírszerző akinek rálátása volt mindenre.

Tényleg nem vagyunk egyedül? Most biztos forrásból állítják

Lehet, hogy tényleg nem vagyunk egyedül – David Grusch állítja ugyanis, hogy az Egyesült Államok kormánya földönkívüli járműveket rejteget.

Interjút adott a The Debriefnek David Grusch, az amerikai titkosszolgálat volt tisztviselője, háborús veterán, aki az azonosítatlan légköri jelenségek munkacsoportjánál dolgozott.

Hirdetés

A férfi nem kevesebbet állít, minthogy az Egyesült Államok kormánya birtokol „ép vagy részben ép, nem földi eredetű járműveket”.

Fontos kiemelni: nem valami konteós kijelentésére kell aze gészet bemondára elhinni ez esetben.

Ugyanis korábbi munkájából fakadóan ő valóban hozzáférhetett a témával kapcsolatos, minősített információkhoz, és részt vett az olyan elemzésekben, amelyek az azonosítatlan légköri jelenségek (UAP) igyekeztek megmagyarázni.

Nem földi eredetű járművek begyűjtése zajlik évtizedek óta?

David Grusch kifejtette, az amerikai kormány, annak szövetségesei és mások már évtizedek óta végzi érintetlen járművek és darabok begyűjtését – ezek elemzése nyomán kiderült, hogy ezek „egzotikus” eredetűek, avagy nem emberi a származásuk.

Grusch még ennél is tovább ment: elmondása szerint ezeket az információkat visszatartották a Kongresszus elől, jogellenesen – a nyilvánosságra hozatalukért pedig megtorlással kellett szembenéznie.

Az Interesting Engineering emlékeztet:

Nem ismert, hogy ezeket az állítólagos idegen járműveket hol tárolják, és azt sem állította Grusch, hogy maga is látta volna őket.

Roswell és az 51-es körzet

Innentől már minden csak feltétezés és korábbi, mások által közzétett történetekre és vallomásokra alapoz.

Egyes források szerint az 51-es körzetben szintúgy tárolnak földönkívüli eredetű tárgyakat és űrhajók alkatrészeit, mint a Roswell környékén található Fort Worth bázisán.

Hirdetés

Ez utóbbi bázisra szállították állítólag az 1947-ben lezuhant ufó roncsait és és a testeket, amiket ott találtak.

Léteznek olyan információk, melyek szerint az idegenek technológiáját azóta folyamatosan vizsgálják és próbálják a csészealjak működési elvét műszakilag “visszafejteni”.

Egyre inkább zörög a haraszt tehát a Washington háza táján az ufókkal kapcsolatban, emiatt pedig sokan biztosak benne, hogy hamarosan óriási bejelentésekkel állhatnak majd elő.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!