CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

“A Mennyország kapuján kopogtam” – szürreális történettel tért vissza a halálból

Ha igaza van és valós amiket mesélt, akkor mindannyiunkra valami egészen elképesztő vár “odaát”, és a halál csupán egy “ajtó” erre a világra, alternatív létsíkra.

Egy férfi megdöbbentő beszámolót tárt a világ elé, melyben elmesélte, mi történt vele a saját “halála” után.

Ugyanis valóban lehetett odaát, az orvosai szerint ugyanis tényleg beállt nála a klinikai halál, és már azt gondolták, hogy soha nem fogják tudni visszahozni.

Hirdetés

Perceken át halott volt, nem volt szívhang, az agya sem adott le jelet, az egész teste voltaképp csak egy biológiai értelemben vett hústömeg volt.

Frank azonban miközben mindenki azt hitte hogy meghalt, egy egészen szürreális élményben részesült.

Látta saját magát az élettelen teste felett lebegni.

Elmondása szerint minden olyan könnyű volt, mintha csak valamiféle szellemalakban találta volna magát. Nem voltak érzései, legalábbis nem érzett keserűséget azzal kapcsolatban, hogy szeme elé tárult a műtőben fekvő holtteste és a síró családtagok.

A következő pillanatban aztán már csak arra emlékezett, hogy ismét magához tér, de ekkor már egy egészen más helyen.

Egy fényt látott, egy hatalmas, sötét alagút végén. Lassan közeledett felé, majd amikor már minden tényárban úszott, hirtelen a Mennyország kapuja előtt találta magát.

Legalábbis nem tudott másra gondolni: a kapu valóban olyan volt, mint valaminek a bejárata. Mint egy határvonal – emlékezett vissza.

Arra is emlékszik, hogy odalépett és többször is bekopogott, de nem nyíltak meg előtte a kapuk.

A kapuk aranyozottak voltak, és mögüle hatalmas kacajokat lehetett hallani, boldogság áradt felé abból az irányból.

Hirdetés

Egy ideig még kopogtatott a kapun, mire észrevett egy nála jóval magasabb, fényárban úszó lényt.

Nem tudta eldönteni, hogy férfi vagy nő az illető, de azt mondta neki, hogy “Nincs még itt az idő, nem érkezett el az ideje, hogy belépjen a kapun”.

Frank állítása szerint vitatkozni is megpróbált az entitással, érvelt azzal, hogy nem tud egy kicsavart, összeroncsolt testbe visszatérni, de a fényárban úszó alak hajthatatlanul azt mondta: nem érkezett el az ideje, vissza kell térnie.

Frank ezután csodával határos módon visszatért az életbe, noha az orvosai is minimális esélyt jósoltak neki, hogy egy összeroncsolódott testből képes lesz felépülni.

A férfi története az egész világot bejárt,a és sokak szerint egy erős tanúbizonysága vannak, hogy vár minket valami “odaát”.

És csak azokat és csak akkor, amikor és akiknek eljött az ideje.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.