CímlapsztorikMisztikum

Holdbázisok, kolóniák lebuktatva: felvételek, amik bizonyítják, hogy a NASA hazudik?

Mesterséges komplexumok, négyszögletű piramisok, a felszín alá nyúló bázisok tucatjai vannak jelen a Holdon évtizedek óta egy elhallgatott kozmikus űrprogram keretében?

Michael Salla korábban már egy nagy port kavart interjúban állította: tud bizonyos dolgokról, amikről a NASA nem mond semmit a széles nyilvánosságnak.

Azonban azon kívül, hogy diplomáciai zónák és követségek vannak a Holdon, túl sok mindenről nincsenek információi.

Hirdetés

Elég sok ősi rom található a Holdon, amelyek korábbi katasztrófák és háborúk maradványai, és meghagyták őket egyfajta mementóként az “Ősi Építők” emlékére.

Ezek a romok emlékeztetőként is szolgálnak arra, hogy érdemes a jelenlegi békés állapotokat megőrizni és fenntartani…

Időnként szabadon látogathatóak, de általában szigorúan védettek és nem szabad megközelíteni őket.

Nem tudtam igazán még megérteni, hogy miért van ez így, de ezek a romok rendkívüli látványt nyújtanak és nagyon nagy tisztelet övezi őket.

A NASA már az Apollo missziók előtt is tudott bizonyos építményekről a Holdon. és az ősi építőkről is.

Azonban magán a NASA-na belül is rétegek voltak, melyek nem engedték “lejutni” az igazságot az alsóbb szintekre.

Az alacsonyabb szintű űrprogramoknak (pl a Haditengerészetnek és a Légierő Űrparancsnokságának) nem volt hozzáférése valódi információkhoz és rálátásuk sem volt arról, hogy mi folyik valójában.

Hozzáférésük van olyan technológiákhoz, amelyek ugyan megszüntetik a gravitációt, de a mélyűrben alkalmazott repülési technológiákkal nem rendelkeznek.

Amíg nekik 45 perc vagy néhány óra kell ahhoz, eljussanak a Holdra, addig a titkos űrprogramok űrhajói képesek rá, hogy felvegyék a személyzetet a földfelszínen, meghatározzák a célállomást, engedélyt kérjenek a leszállásra és landoljanak a LOC-on – mindezt 5 perc alatt…

Hirdetés

Az USA hadseregének Fekete Projektjeiben dolgozóknak nincs rálátása a nagyobb összefüggésekre.

Mindenféle mesékkel etetik őket, ha kapnak bizonyos technológiát, azt mondják nekik, hogy az egy másik fekete programból származik.

Több milliárd dollárt ölnek olyan alacsonyabb fejlettségű technológiák fejlesztésébe, amelyeknek a gyökerei a 19/20. század elektronikáján és fizikáján alapulnak.

A LOC pedig mindent megtesz, hogy soha ne is láthassanak meg semmit az igazán fejlett technológiát használó űrrepülőgépekből.

Valójában ezt a technológiai tudást őrzik a Holdon, mert már egy jó ideje vannak modern holdbázisok, melyek nagy része a felszín alatt található – állítják sokan.

A NASA egy jó darabig nem fogja még közzétenni ezeket az információkat, mert a technológiai előny hatalmat jelent a NASA-t és a világot működtető felsőbb erők számára, ezzel a hatalommal pedig a jövőben még élni kívánnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.