Misztikum

A NASA bizonyítékot talált a belső Föld létezésére: rádiójelek Agarthaból?

Felmerült már többekben az, hogy az sem kizárt, hogy a Föld belsejében élő civilizáció zajai hallatszanak át mintegy egyhangú morajként a mi világunkba.

Régóta keringenek különféle legendák és mítoszok arról, hogy Európát keresztülszeli egy hatalmas, alagutakból álló hálózat.

A hálózat pedig egy belső világba, az úgynevezett belső Föld birodalmába vezethet le.

Hirdetés

Legalábbis egyes részei.

Itt található Agartha, a megvilágosodottak civilizációjának központja.

Merész elképzelés, de a teória már évszázadok óta létezik, és rengeteg híve van, ráadásul akad néhány bizonyíték is, mely alátámasztani látszik a belső Földben élő elveszett világ létezését.

Ezekről a régi alagútrendszerekről már évszázadok, sőt évezredek óta tudnak.

Egyesek háborúkat nyertek meg azzal, hogy váratlanul eltűntek a hadtestek az egyik alagútban, majd hirtelen, már az ellenfél felségterületén bukkantak fel meglepetésszerűen.

Sokak szerint ide kapcsolódnak az ismeretlen eredetű hummogó, máskor zümmögő fémes hangok, melyeket világszerte hallani.

Ezekről a hangokról még a NASA sem tud semmit, noha hosszú időn keresztül kutatták a forrásukat, különféle elméletek születtek rájuk, de senki sem tudta, hogyan keletkeznek.

Felmerült már többekben az, hogy az sem kizárt, hogy a Föld belsejében élő civilizáció zajai hallatszanak át mintegy egyhangú morajként a mi világunkba.

Talán az sem elképzelhetetlen, hogy a belső Föld népe óriási fúrószerkezetekkel tartanak a felszín felé, és ez okozza a riasztó fémes búgásokat, melyet egyes kutatók a földkéreg elcsúszásának hisznek.

Hirdetés

Egyre több a természeti katasztrófa, földrengés

Sokan észrevették, hogy az elmúlt években megszaporodtak a különféle természeti kataklizmák. A földrengések és óriási cunamik egyre gyakoribbak, ahogy a vulkánkitörések száma is megsokszorozódott.

Ez nem véletlen, ez is a folyamatos fúrásnak az eredménye, ami az odalenn élő civilizáció végez, miközben lassan próbálják elérni a bolygó felszínét.

Emiatt mozognak a földkéreg lemezei. Egyre gyakoribb a teljesen váratlan, minden ok nélküli eltolódás. Egy olyan geológiai folyamat vette kezdetét, melyre nincs magyarázat.

Rádiójelek egy másik civilizációtól

A NASA az elmúlt hónapokban titkos rádiójeleket érzékelt a Föld mélyéből. Eleinte természetes jelnek vélték, és azt feltételezték, hogy talán a Föld magjából érkező vibrálás hatása.
Később azonban a jelet szekvenciánként megvizsgálták, és arra jutottak, hogy ez minden bizonnyal mesterségesen előállított rádiójel.

Egy feltehetőleg nagyon magas fejlettségi szinten álló civilizációtól érkezhetett, több száz kilométer mélyről.

Nem kétség, hogy valami, vagy valakik kommunikálni próbálnak velünk. – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő NASA szakember.

Bármi is legyen, megvannak a szükséges technológiai vívmányai hozzá, hogy képes legyen több száz kilométer tömör sziklán és olvadt kőzeten átsugározni a jelet.

A források szerint először a Föld körül keringő szondák észlelték a földkéreg alól érkező jeleket. Kiderült az is, hogy a sugárzás már régóta folyamatosan ismétlődik.

Később már földi mérőállomásokon is tapasztalták a jelet, ám sokkal rosszabb minőségben, egyesek szerint emiatt is történhetett, hogy nem vettük eddig észre a ki tudja hány éve, vagy évtizede nekünk szegezett üzenetet.

A jeleket a NASA jobban is megvizsgálta, sőt megpróbálta dekódolni, hogy mit is tartalmaz az üzenet.

Megfejtették, hogy bonyolult matematikai kódja van, ezért feltehetőleg magasabb intelligenciával rendelkezik a civilizáció, aki küldte, mint a miénk.

A NASA tudósainak komolyan feladta a leckét az üzenet dekódolása, ám végül sikerült, azonban sem az üzenet tartalmát, sem magának a rádiójelnek a fogadásának a tényét nem közölték a világgal.

Az üzenet jellegéből adódóan – vagy más miatt – olyannyira tartanak a szivárogtatástól, hogy a névtelenséget kérő NASA szakember is csak annyit mondott, hogy nem hozzák nyilvánosságra az üzenetet, mert az rengeteg összeesküvés elmélethez vezethet, és idő előtt rossz következtethetést vonhatunk le.

Hogy ez mit jelent pontosan, azt nem tudni, de a találgatások azonnal megindultak. Sokak szerint a rádiójel fenyegető szándékú, és a belső világban élők veszélyt jelentenek ránk nézve, ha egyszer elérik majd a felszínt.

És hogy miért nem az alagutakon át jönnek? Az alagutak nagy része már beomlott, ráadásul a nagy harci gépek, eszközök és szerkezetek nem férnek át rajta, akárcsak a hadsereg.

A Bibliában is megemlítik ezt a napot, mint azt a napot, amikor a bíró eljön ítélni élőket és holtakat.

A holtak pedig feltámadnak.

Ez azét érdekes információ, mert az emberiség a holtakat a föld alá temeti.

Mi van, ha ez csak egy szimbolikus megfogalmazás, és valójában a Föld belsejében élő civilizáció eljöveteléről ír?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.